BEŞİKTAŞ

Alper Potuk'a geldi Oğuzhan Özyakup'a hayran kaldı

Alper Potuk'u izlemek için Türkiye'ye gelen İspanyol ekibinin hocası, bir gün sonra izlediği maçta Oğuzhan Özyakup'u beğendi..

Alper Potuk'a geldi Oğuzhan Özyakup'a hayran kaldı

Real Sociedad Teknik Direktörü Eusebio Sacristan'ın geçen hafta İstanbul'a gelerek Fenerbahçe-Osmanlıspor ve Kasımpaşa-Beşiktaş maçlarını takip etmesinin sırrı ortaya çıktı.

İlk olarak pazar akşamı Kadıköy'e giden İspanyol çalıştırıcının, Fenerbahçe'nin milli oyuncularından Alper Potuk'u izlediği belirlendi.

Golsüz biten maçta Alper'in vasatı aşamadığını not eden Sacristan ertesi gün Beşiktaş'ın genç yıldızı Kerim Frei'yi seyretmek için Recep Tayyip Erdoğan Stadı'na gitti. Ancak Sacristan, Kerim'in tek devre oynaması nedeniyle siyah-beyazlı oyuncuyla ilgili detaylı bilgiye sahip olamadı.

KERİM'E GİTTİ OĞUZHAN'I BEĞENDİ

Milliyet'in haberine göre; Kerim Frei'yi uzun süredir takip ettiği öğrenilen Eusebio Sacristan'ın, Kasımpaşa-Beşiktaş maçında en çok Oğuzhan Özyakup'u beğendiği öğrenildi. Yetenekli oyuncunun performansından çok etkilenen Real Sociedad teknik patronu, Oğuzhan'ı sezon sonuna kadar takip etme kararı aldı. Sacristan'ın, Beşiktaş sahadan yenilgiyle ayrılmasına rağmen siyah-beyazlı yıldızı maçın adamı seçtiği aktarıldı.

Quaresma yoksa hayat yok!

Bu arada Şenol Güneş'in göreve gelmesiyle birlikte kariyerinin en parlak dönemini geçirmeye başlayan Oğuzhan'ın, menajerine transfer hakkında sezon sonuna kadar hiçbir kulüple görüşmemesi talimatını verdiği vurgulandı.

Yorumlar
TREND HABERLER