SPOR MAGAZİN

Alper Potuk UEFA maçından 1 gün önce gece aleminde yakalandı

Oyuncu Tuvana Türkay'la bir dargın bir barışık aşk yaşayan Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk, Anderlecht maçından bir gün önce 3 güzelle eğlenirken yakalandı.

Alper Potuk UEFA maçından 1 gün önce gece aleminde yakalandı - Sayfa 1

Tarihinin en kötü günlerini yaşayan Fenerbahçe'de Alper Potuk, yeşil sahadaki performansıyla eleştirilirken şimdi de özel hayatıyla magazin sayfalarını süslemeye başladı. Fenerbahçe'de varlığıyla yokluğu bir olan Alper Potuk, önceki akşam çapkınlık turundaydı.

Alper Potuk UEFA maçından 1 gün önce gece aleminde yakalandı - Sayfa 2

İki yıldır bir dargın bir barışık aşk yaşadığı Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk'la geçtiğimiz günlerde yeniden bir araya gelen Tuvana Türkay'a şok. Oyuncu Tuvana Türkay'ı Aralık 2017'de bir güzelle aldatan Potuk, önceki akşam da çapkınlık turundaydı. Son günlerde yeşil sahalarda istenilen performansı veremeyip yedek kulübesinde oturan futbolcu, Maslak 1453'teki Çukur adlı mekanda üç güzelle eğlencedeydi.

Alper Potuk UEFA maçından 1 gün önce gece aleminde yakalandı - Sayfa 3

GECELERDE KAÇIŞ TAKTIĞI: Üç güzelle sabahın ilk ışıklarına dek samimi bir şekilde dans eden 27 yaşındaki futbolcu, çıkışta ise panik yaptı. Aldığı aşırı alkol nedeniyle ayakta durmakta zorluk çeken çapkın futbolcu, gazetecilerin kapıda kendisini beklediğini öğrenince kaçış planını devreye soktu.

Alper Potuk UEFA maçından 1 gün önce gece aleminde yakalandı - Sayfa 4

ARKA KAPIDAN KAÇTI: Gazetecilere yakalanmak istemeyen Alper Potuk, mekanı birlikte eğlendiği 3 güzelle arka kapıdan terk ederek VIP minibüsü ile Beykoz Acarkent'teki evinin yolunu tuttu.