DÜNYADAN FUTBOL

Almanya'yı karıştıran gol

Hannover'e 1-0 mağlup olan FC Köln'de teknik direktör Peter Stöger, elle atılan gol sonrası hakeme gözlük gösterdi.

Almanya'yı karıştıran gol

Almanya 1. Futbol Ligi'nin 9. haftasında FC Köln ile Hannover arasında oynanan karşılaşmada elle atılan gol tartışmalara yol açtı.

Karşılaşmanın 38. dakikasında LeonAndreasen'un eliyle attığı gol ile Hannover'e 1-0 mağlup olan FC Köln'de teknik direktör Peter Stöger hakeme gözlük göstermesi dikkati çekti.  

CENTİLMENLİK DIŞI

Andreasen'in elle attığı gol sonrası hiçbir şey olmamış gibi hareket etmesi spor otoriteleri tarafından da centilmenlik dışı hareket olarak değerlendirildi. Andreasen ise görüntülerin televizyonda yayınlanmasından sonra elle gol attığını kabul ederek, "Her şey çok hızlı gelişti anlamadım" dedi.  

"HENTBOL HAKEMİ İÇİN KIZGINIZ"

Köln Kulübü Spor İşleri Genel Müdürü Jörg Schmadtke de Almanya Futbol Federasyonu'na (DFB) selam göndermek istediğini belirterek, "Bugün bize hentbol hakemi gönderilmesi için kızgınız" dedi.  

HAKEMLER HAKKINDA NE KARAR VERİLCEĞİ MERAK KONUSU

Hannover Teknik Direktörü Michael Frontzeck ise "Bugün mutlu bir galibiyet aldık. Özür dilemek zorunda değiliz ve 3 puanı severek alıyoruz" diye konuştu. DFB'nin maç ve orta hakem Bastian Dankert ile yan hakem Rene Rohde hakkında ne karar vereceği merak ediliyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER