DİĞER HABERLER

Almanya'dan 2024 Avrupa Şampiyonası itirafı!

2024 Avrupa Şampiyonası ile ilgili Almanya Futbol Federasyonu İkinci Başkanı Eugen Gehlenborg'dan itiraf gibi bir açıklama geldi.

Almanya'dan 2024 Avrupa Şampiyonası itirafı!

Almanya Futbol Federasyonu İkinci Başkanı Eugen Gehlenborg yaptığı açıklamada 2024 Avrupa Şampiyonası'nın Türkiye'ye siyasi nedenlerden dolayı verilmediğini itiraf etti.

Sosyal proje galasında birbirinden önemli açıklamalar yapan Eugen Gehlenborg'un açıklamaları şu şekilde;

TÜRKİYE'DE SİYASİ OLUMSUZLUKLAR VARDI

2024 Avrupa Şampiyonası'nın oylama yapıldığı süreçle ilgili olarak Gehlenborg "Almanya'nın altyapısı daha güçlü olduğundan ve Türkiye'nin bazı siyasi olumsuzlukları olduğundan dolayı oylamanın Almanya lehine sonuçlanacağını daha önceden tahmin ediyorduk. Ayrıca Almanya, Türkiye'den daha güvenli bir ülke olması da bunda etken oldu." ifadelerini kullandı.

MESUT ÖZİL YANLIŞ YÖNLENDİRİLDİ

Türk gençlerine yönelik açıklamalar yapan Gehlenborg, Mesut Özil hakkında da "Alman Futbol Federasyonu Mesut Özil ile iletişim kurmak istedi ancak danışmanları Mesut'u yanlış yönlendirerek kritik bir süreç yaşanmasına neden oldu. Herkes, herkesle görüşebilir ve hürdür ancak böyle bir medyatik kaosa girildiğinde Gündoğan gibi açık bir şekilde kamuoyu karşısına çıkması gerekirdi. Ancak kendisi internet üzerinden İngilizce dilinde kısa bir savunma yazma gereği duydu. Biz böyle bir açıklama şekline anlam veremiyoruz" diye konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER