FUTBOL

Almanya'da gündem Emre Mor!

Emre Mor'un Borussia Dortmund'da forma şansı bulamaması Almanya'da gündem oldu. Thomas Tuchel, Emre Mor'un neden forma şansı bulamadığına açıklık getirdi.

Almanya'da gündem Emre Mor! - Sayfa 1

Emre Mor'un Borussia Dortmund'da forma şansı bulamaması Almanya'da gündem oldu. Thomas Tuchel, Emre Mor'un neden forma şansı bulamadığına açıklık getirdi.

Almanya'da gündem Emre Mor! - Sayfa 2

Borussia Dortmund'un UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale kalmasının ardından, gündem konularından biri de Emre Mor oldu. Dortmund'un 9.75 milyon euroluk yatırımına rağmen bu sezon fazla forma şansı bulamayan ve genç yıldız Benfica maçının da 18 kişilik kadrosunda yer almadı.

Almanya'da gündem Emre Mor! - Sayfa 3

Emre Mor, "Teknik direktörümüz Tuchel, benimle ilgileniyor. Ben onun için önemliyim. Benim daha iyi oynamamı istiyor. Tuchel olmasaydı, Dortmund'a gelmezdim. Kısa görüşmemizde bile beni çok etkiledi. Tuchel çok dürüst biri. Bana ne düşündüğünü ve planlarını açık açık söylüyor. Onunla sık sık görüşüyoruz." dedi.

Almanya'da gündem Emre Mor! - Sayfa 4

DORTMUND'A ÖNEREN ADDO: "EMRE MOR, MESSI GİBİ" Emre Mor'u Dortmund'a öneren ve tavsiye eden isimlerden olan, Emre Mor'un eski kulübü Nordsjaelland'ın yardımcı antrenörü ve Dortmund'un eski futbolcusu Otto Addo, "Emre Mor gibi bir yeteneği daha önce çok az gördüm. O topla birlikte giderken, tıpkı Messi gibi. Fakat, 19 yaşında birini sadece sahada tutabilmek çok güç. Her şey onun etrafında uçuyur. Para, ün, şöhret. Bu durum birçok oyuncunun aklını başından alabiliyor." ifadelerini kullandı.