GALATASARAY

Alman efsaneden Podolski için şok sözler

Lothar Matthaus Galatasaraylı Lukas Podolski'nin, Almanya'nın EURO 2016 kadrosuna alınmaması gerektiğini savundu.

Alman efsaneden Podolski için şok sözler

Ankara'da gerçekleşen patlamanın ardından Galatasaray'daki kariyerine son verme hazırlığında olduğu iddia edilen Lukas Podolski'ye bir şok da ülkesinden geldi.

Alman futbolunun efsane ismi Lothar Matthaus, yıldız futbolcunun milli takımdaki konumu sorgulayan bir yazı kaleme aldı.

150 kezle Almanya tarihinin en çok milli formayı giyen ismi olan Matthaus, Bild gazetesindeki köşesinde deneyimli futbolcunun durumunu ele aldı ve Podolski'nin, Panzerlerin EURO 2016'daki kadrosunda yer almaması gerektiğini savundu. 

Jan Olde Riekerink Galatasaray'ın hocası oldu

Matthaus şunları söyledi: "Bu yöndeki düşüncem kişisel algılanmazsa mutlu olurum. Lukas Podolski mevcut form durumu açısından Alman Milli Takımı'na alınmamalı. Onun yerine daha genç ve dinamik isimlerden yanayım. Löw'ün kendisini milli takıma alma konusundaki kararının geçmiş bağlarıyla alakalı olduğunu sanıyorum. Aralarındaki bağlar hala çok güçlü".

Taraftar da istemedi

Öte yandan SportBild'in internet sitesinde gerçekleştirilen anket, Alman futbolseverlerin de Matthaus ile paralel düşündüğünü ortaya çıkardı. 'Podolski Avrupa Şampiyonası'na götürülmeli mi?' sorusuna katılımcıların yüzde 63'ü 'hayır' yanıtını verdi. 

Yorumlar
TREND HABERLER