YEREL HABER

Alışveriş yapın Seyrantepe'ye bilet kazanın

Galatasaray Store, 200 lira ve üzeri alışveriş yapan herkese Türk Telekom Arena Stadı'nının açılış maçı biletini verecek.

Alışveriş yapın Seyrantepe'ye bilet kazanın

Galatasaray Store, 30 Aralık–14 Ocak arasında 200 lira ve üzeri alışveriş yapan herkese Türk Telekom Arena Stadı'nının açılış maçı biletini verecek.


Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, özel kampanya çerçevesinde Mecidiyeköy, Capitol, Florya, Suadiye, Profilo, Metrocity, Yenisahra, 212 AVM, Zeytinburnu, Bayrampaşa Forum AVM, Starcity AVM, Güneşli, Bakırköy, Haramidere, Beyazıt, Metroport AVM, Kayseri, Almanya, Karum, Ankamall, Antares, Pendik, Ümraniye, Kemerburgaz ve Gaziosmanpaşa Galatasaray Store'dan 200 lira ve üzeri alışveriş yapan herkesin TT Arena Stadyumu Pegasus Tribün Bileti'ne sahip olacağı ifade edildi.

Alışveriş sonrası bilet kazanan taraftarlar, verilecek kuponla 11–14 Ocak tarihleri arasında belirtilecek mağazalara gelerek biletlerini alabilecek.

-ALİ SAMİ YEN STADI'NI YAŞATACAK ÜRÜNLER SATIŞA SUNULDU-
Galatasaray'ın gelecek ay terk edeceği Ali Sami Yen Stadı için hazırlanan özel ürünler ve hediyelerin de Galatasaray Store'larda taraftarla buluştuğu açıklandı.

''Kalbimizin parçası Ali Sami Yen'' konsepti ile satışa sunulan özel koleksiyonda terlik, sırt çantası, spor çantalar, duvar saatleri, muglar, bileklik, anahtarlık, cam bardak çeşitleri, cep telefonu kapağı ve sürpriz bir ürünün yer aldığı bildirildi.

Ali Sami Yen hatıra ürünlerinin, Çadır, Metrocity, Profilo, Florya, Suadiye, Kozyatağı, Capitol, 212 AVM, Forum, GOP, Zeytinburnu, Starcity, İzmir Alsancak, Agora, Ankamall, Gaziantep Galatasaray Store'larda satışa sunulduğu ifade edildi

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER