FUTBOL

Ali Şen acı haberi böyle öğrendi

Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Ali Şen'in 17 yaşındaki torunu Alp Ali Şen, Şile'de geçirdiği ATV kazası sonrası hayatını kaybetti.

Ali Şen acı haberi böyle öğrendi - Sayfa 1

Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Ali Şen'in 17 yaşındaki torunu Alp Ali Şen, Şile'de geçirdiği ATV kazası sonrası hayatını kaybetti. Alp Ali Şen, saat 15.30 sıralarında Şile İmrendere köyünde kendi kullandığı ATV adlı araçla seyir halindeyken, karşıdan gelen kamyonla çarpıştı ve feci kaza sonrası hayatını kaybetti

Ali Şen acı haberi böyle öğrendi - Sayfa 2

h Alp Ali Şen'in cenazesi Şile Devlet Hastanesi'ne getirildikten kısa süre sonra, Baba Adnan Şen ve eşi de hastaneye gelerek acı haberi aldı. Aile, hastanede sinir krizleri geçirdi.Baba Adnan Şen ile anne birbirine sarılarak gözyaşı döktü.

Ali Şen acı haberi böyle öğrendi - Sayfa 3

Kaza üzerine Kosova’nın başkenti Priştine’de bulunan Ali Şen’e, torununun yaralı olduğu ve acilen gelmesi gerektiği belirtildi.

Ali Şen acı haberi böyle öğrendi - Sayfa 4

Ailenin, Şen’e torunun öldüğünün söylenmediğini Fenerbahçe Kulübü’ne belirtmesi üzerine, kulüp internet sitesinden yayınlayacağı başsağlığı mesajını ve üyelere yollayacağı SMS’i Ali Şen uçağa binene kadar bekletti.