SÜPER LİG

Ali Koç'a üyeler büyük ilgi gösterdi

Başkanlığa aday olacağını resmen açıklayan Fenerbahçe'nin eski asbaşkanı Ali Koç'a üyeler büyük ilgi gösterdi.

Ali Koç'a üyeler büyük ilgi gösterdi
Fenerbahçe Kulübü'nün seçimli olağan genel kurul  toplantısında oy verme işlemi başladı.
Ülker Sports Arena'da gerçekleştirilen genel kurulda, yaklaşık 17 bin  kongre üyesi 17.00'ye kadar oy kullanacak.
 
Aziz Yıldırım ve Hulusi Belgü'nün başkanlık için yarışacağı genel  kurulda, toplam 21 sandık kuruldu. Genel kurul üyeleri Yıldırım için sarı, Belgü  için mavi renkte basılan oy pusulalarını kullanıyor.
 
Başlama saati itibarıyla üyelerin kongreye büyük ilgi gösterdiği  görüldü. Üyeler başlama saatinden önce sandıkların önünde kuyruklar oluşturdu. 
 
Ali Koç'a yoğun ilgi
 
Dün ilk günü gerçekleştirilen Fenerbahçe Kulübü Olağan Genel Kurul toplantısında yaptığı konuşma ile Aziz Yıldırım'ın görevini bırakmasının ardından başkanlığa aday olacağını resmen açıklayan Fenerbahçe'nin eski asbaşkanı Ali Koç bugün gerçekleştirilen başkanlık seçiminde oyunu kullanmak için Ülker Sports Arena'ya geldi. Oyunu attığı sırada kongre üyelerinin yoğun ilgisini gören Ali Koç, daha sonra onlarla fotoğraf çektirdi.
 
Hulusi Belgü oyunu kullandı
 
Fenerbahçe'nin, Ülker Sports Arena'da gerçekleştirilen seçimli olağan genel kurul toplantısında Fenerbahçe Başkan Adayı Hulusi Belgü 4. numaralı sandıkta oyunu kullandı. 
 
Oyunu kullandıktan sonra basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Hulusi Belgü "Bu uzun bir yürüyüşün başlangıcı. İnşallah bundan sonra hep beraber olacağız. Fenerbahçe aşkı ile yanıyoruz. Kim kazanırsa başarılar diliyorum. Aynı şeyi başkalarından da bekliyorum. Kaybeden seçilen başkana yardımcı olacak" ifadelerini kullandı.
Yorumlar
TREND HABERLER