FENERBAHÇE

Ali Koç resti çekti! Ersun Yanal için Trabzonspor maçı son şans

Süper Lig'de bu sezon Ersun Yanal geldiğinden beri deplasmanda hiçbir maçı kazanamayan ve ligdeki kötü gidişata dur demek isteyen Fenerbahçe'de artık son noktaya gelindi. Kadıköy'de oynanacak olan Trabzonspor maçında Fenerbahçe yenilirse Ersun Yanal için yolun sonu görünebilir.

Yusuf Özışık
Yusuf Özışık[email protected]
Ali Koç resti çekti! Ersun Yanal için Trabzonspor maçı son şans

Fenerbahçe yönetimi Spor Toto Süper Lig'de kötü gidişata dur demek adına takıma getirdiği Ersun Yanal'a da resti çekti. Tecrübeli hocanın sarı lacivertli ekibin başına geçtiği günden beri istenilen başarıyı edinememesi yönetimin sabrını iyice zorluyor. 

Fanatik'te yer alan habere göre, Alanyaspor maçında alınan yenilgi sonrası Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Ersun Yanal ile bir toplantı gerçekleştirdi. Antreman saatini bile geciktiren bu toplantıda Ali Koç'un Ersun Yanal'a son uyarısını yaptığı öğrenildi. Başkanın, cumartesi günü Kadıköy’de oynanacak Trabzonspor maçının kazanılmaması halinde, görevine son verileceği mesajını deneyimli teknik adama ilettiği öne sürüldü. Toplantıdan son derece moralsiz bir şekilde çıkan Ersun Yanal, sahaya giderek devam eden antrenmanın son bölümünde takımın başında yer aldı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Alanyaspor yenilgisi sonrası  “Çok vahim bir durum. Gereken yapılacak. Sorumlular bunun hesabını verecek” ifadelerini kullanmıştı.

Bu duruma göre Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında 27 Nisan Cumartesi günü Fenerbahçe'nin Trabzonspor'a yenilmesi durumunda sezon sonu Ersun Yanal ile yollar ayrılabilir.

TREND HABERLER
Yorumlar 2 yorum
TREND HABERLER