FENERBAHÇE

Ali Koç itiraf etti! O transferlerden ben de utanıyorum

Fenerbahçe'de bu sezon başkanlık koltuğuna oturan Ali Koç, verdiği bir röportajda kötü başkanlık yaptığını ve transfer edilen iki isimden utandığını söyledi.

Ali Koç itiraf etti! O transferlerden ben de utanıyorum - Sayfa 1

Tarihinin en kötü sezonlarından birini geçiren Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım'dan koltuğu devralarak başkanlık ipini göğüsleyen Ali Koç, alınan kötü sonuçlara rağmen taraftarın gözünde çok büyük gözüküyor. Önceki akşam verdiği bir röportajda samimi açıklamalarda bulunan Ali Koç, bu sezon kötü bir başkanlık yaptığını kabul ederek flaş açıklamalarda bulundu.

Ali Koç itiraf etti! O transferlerden ben de utanıyorum - Sayfa 2

Ben de utanıyorum
Haber Global'de yayınlanan Kontra programına konuk olan Ali Koç, yapılan bazı transferlerden utandığını belirterek şu açıklamalarda bulundu: "Reyes transferinden ben de utanıyorum. Ama nereden bilebilirdim. 20 yaşında Meksika Milli Takımı'nın kaptanı. 

Ali Koç itiraf etti! O transferlerden ben de utanıyorum - Sayfa 3

Bu sene kötü başkanlık ettim ama...
Slimani geldiğinde 'En iyi santrfor' dediler. Böyle olacağını nereden bilebilirdim? Bu sene kötü başkanlık yaptı diyebilirsiniz. Bu sene bir bitsin... Ben bu sene kötü başkanlık ettim ama ciğer üç para etmez televizyon yorumcularının ağzına sakız etmem kendimi."

Ali Koç itiraf etti! O transferlerden ben de utanıyorum - Sayfa 4

Çok hata yapılmış!
"Altyapıda eskiden çok hata yapılmış. Altyapıyı oturtsam her sene Şampiyonlar Ligi'ne gidip faiz yükünden de kurtulursa işler rayına girer. Dereağzı'nda yemekhanede çalışan adamın 14 yaşındaki oğlu Porto'da oynuyormuş, halası çocuklar gitmiş oraya.