BEŞİKTAŞ

Ali Ece'den Tolga Zengin'e ilginç gönderme

Ünlü spor yazarı ve yorumcu Ali Ece, Beşiktaş'ın Sporting Lizbon'a kaybettiği maç sonrasında kaleci Tolga hakkında ilginç açıklamalar yaptı.

Ali Ece'den Tolga Zengin'e ilginç gönderme

Tolga Zengin'in Sporting Lizbon maçında yediği hatalı goller spor yorumcusu Ali Ece'yi adeta çıldırttı.

İşte Ali Ece'nin maç sonu NTV Spor'da Tolga Zengin hakkında yorumları:

"KİMSE SENDEN NEUER GİBİ ÇIKMANI BEKLEMİYOR"

"Beşiktaş bugün Lizbon'da iyi oynayıp da 3-1 kaybetti. İnanılır gibi değil. Tolga hariç herkes iyiydi. Biraz da Tosic vasattı sadece. Neuer gibi çıkmasını beklemiyoruz ilk golde. İki adım atsan top sende. Ancak sen bir de geri geri gidip golü çağırıyorsun. Tolga Zengin keşke iyi insan olduğunun çeyreği kadar iyi kaleci olsaydı." 

Sporting Lizbon - Beşiktaş maçının sonucu ve özeti

Yeni Yüzyıl gazetesinde bugünkü köşe yazısında da bu konuya değinen Ali Ece, her şeyin Beşiktaş'ın istediği gibi giderken hatta harika bir golde bulmuşken 60. dakikadan sonra oyundaki tüm dengelerin değiştiğini ve Tolga Zengin'in en az Brugge maçındaki kadar kötü performansıyla turun kaçtığını belirtti.

İşte Ali Ece'nin bugünkü köşe yazısı

Maçın ilk 60 dakikasında Beşiktaş’ın oynadığı oyun Şenol Güneş’in sezon başında tarif ettiği ideal futboldu: Rakip ne kadar zorlu olursa olsun, önde basıp top kaparak hücum sürekliliğini sağlayan mücadeleci estetik ofansif futbol.

İlk 45’te Beşiktaş aslında golü çok önce atabileceği pozisyonlar da geliştirdi. Bu pozisyonların tamamı da rakipten kapılan toplar sonrası geliştirilen hızlı tek paslar sonucu oluştu. Özellikle 21’de Atiba-İsmail-Gomez hattında yapılan 3 uzun metrajlı ama tam adrese diyagonal pasta gördüğümüz gibi Beşiktaş, Sporting’e karşı oyununu yönünü her hızlı değiştirdiğinde rakibine oyun üstünlüğü kurdu. 25’te Olcay yine ön alan presinde topu harika kaptı.

!

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER