SPOR MEDYASI

Ali Ece ile Gürkan Kubilay'dan Pepe'ye eleştiri

Yaptığı hareketle kırmızı kart gören Pepe'ye sert eleştirilerde bulundular.

Ali Ece ile Gürkan Kubilay'dan Pepe'ye eleştiri
Kupa Anatomi yorumcuları, Almanya maçında yaptığı hareketle kırmızı kart gören Pepe'ye sert eleştirilerde bulundular. 
 
Trtspor ekranlarında yayınlanan, Bülent Ülgen'in sunduğu, Ali Ece, Ümit Özat ve Dr. Gürkan Kubilay'ın yorumlarıyla renk kattığı ''Kupa Anatomi'' programında Almanya maçında direkt olarak kırmızı kart gören Portekizli defans oyuncusu Pepe'ye sert eleştiriler vardı.

PEPE, MELO VE EMRE...

Pepe takımını 10 kişi bırakmasaydı karşılaşmanın daha farklı olabileceğini söyleyen Dr. Gürkan Kubilay; ''Pepe, Melo ve Emre Belözoğlu gibi futbolcular kendi takım taraftarları tarafından seviliyor ancak bu isimler rakiplerde olsa taraftarlar ve takım arkadaşları ne hissederler? Etmedikleri laf kalmazdı. Yaptığı hareketle maçın seyrini değiştirdi.'' şeklinde konuştu. 

OSASUNALI OLSAYDI ÇOK KART GÖRÜRDÜ

Programın diğer bir yorumcusu olan Ali Ece de Portekizli stoper hakkında eleştirilerde bulundu.

Ece yaptığı açıklamada; ''Osasunalı bir futbolcu Pepe'nin yaptığının yarısını yapsa çok daha fazla kırmızı kart görürdü. Real Madridli olduğu için kollanıyor. Almanya'da böyle değil. Nünbergli futbolcu da Bayern Münihli futbolcu da aynı muameleyi görüyor.'' ifadelerini kullandı.

ALMEİDA ÇALIŞMIYORDU

Maçın ilk dakikalarında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Hugo Almeida hakkında da konuşan Ece, ''Beşiktaş antrenmanlarında bütün takım çalışırken onun çalışmadığını kendi gözlerimde gördüm. Kendisini Dünya Kupası'na saklamak için son haftalarda oynamadı. En iyi maç oynayarak hazırlanılır, sakatlanmamak için oynamayarak değil. Profesyonellik sadece para istemeye gelince olmaz.'' diyerek Portekizli golcüyü eleştirdi. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER