FENERBAHÇE

Alex'ten sarhoştum itirafı

Fenerbahçe'nin eski kaptanı Alex de Souza, yakında yayınlanacak otobiografisinde, 2002 yılında milli kadroya alınmadığı için kendini içkiye verdiğini anlattı. Alex, sarhoşluğundan dolayı takım maçlarını televizyondan da izleyememiş.

Alex'ten sarhoştum itirafı

Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Alex de Souza, Dünya Kupası kadrosuna alınmadığını öğrenince kendini şaraba vermiş...

Fenerbahçe’de olaylı bir şekilde ayrılan, şimdilerde ise prim tartışması ile yeniden gündeme gelen Alex de Souza’nın otobiyografisinde ilginç bir anekdot paylaşıldı.

Fotospor Gazetesi'nin haberine göre; Brezilya’da iki gün sonra satışa sunulacak olan ‘Alex, A Biografia’ adlı kitaptan bir alıntı yayınlayan ESPN kanalı, Alex de Souza’nın Dünya Kupası kadrosuna alınmadığını öğrendiğinde yaşadıklarını paylaştı.

Nani kendini Fenerbahçe'nin Ronaldo'su ilan ettiFenerbahçe'nin yeni transferlerinden Nani ile teknik direktör Pereira'nın arası bir süredir açık. Bunun nedeni ile ilgili dedikodular spor kamuoyunu meşgul ederken Nani'nin Pereira'dan takımı kendi üzerine kurmasını istediği idda edildi.

Brezilya Milli Takımı ile 2002 Dünya Kupası’na katılamadığı için yıkıldığını anlatan Alex, o günleri şöyle anlatmış:

“O zamana kadar hiç içki içmemiştim. Kadroda olmadığımı öğrenince bira ve şaraba başladım. 40-50 gün boyunca delilik zamanı yaşadım. Herkes bir şeyler konuşuyordu, ben ise Dünya Kupası’nda neler olduğunu bilmiyordum. Çünkü Japonya ve Kore’de maçlar şafak zamanı oynanıyordu. Ben de o zamanlarda ya sarhoştum ya da uyukluyordum…”

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER