Alex de Souza kadroda!
Fenerbahçe'de Galatasaray derbisi hazırlıkları tamamlanırken, sarı lacivertlilerde kaptan Alex de kadroya dahil edildi..
Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00'de başlayan ve 1 saat 15 dakika süren antrenman basına kapalı gerçekleştirildi.
Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 4 gruba ayrılan oyuncular, 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasının ardından antrenmanı taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamladı.
Tedavi süreçleri tamamlanan Volkan Demirel, Gökhan Gönül ve Serkan Kırıntılı'nın yer aldığı antrenmanda, Alex de Souza ile Moussa Sow ise 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasının ardından takımdan ayrılarak, antrenmanı bireysel oyuncu antrenörü eşliğinde yaptıkları çalışmalarla tamamladı.
Akşam saatlerinde yapılan antrenmanla Galatasaray maçının hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçe, tesislerimizde kampa girerek, maç saatini beklemeye başladı.