ALANYASPOR

Alanyaspor’da Safet Susic dönemi bitiyor mu? İşte ilk açıklama...

Süper Lig'de üst üste alınan kötü sonuçların ardından Alanyaspor yönetimi Saffet Susic ile yolların ayrıldığı iddia edildi. Konuyla ilgili Alanyaspor Futbol Şube Sorumlusu Fahri Özçelik açıklamalarda bulundu.

Alanyaspor’da Safet Susic dönemi bitiyor mu? İşte ilk açıklama...

Süper Lig'de üst üste alınan kötü sonuçların ardından Aytemiz Alanyaspor'da Safet Susic ile yolların ayrıldığı iddia edildi.

Bein Sports'un haberine göre; Alanyaspor yönetimi tecrübeli hocanın görevine son verdi.

Ligde oynadığı son 4 karşılaşmada kazanamayan Aytemiz Alanyaspor, son olarak dün sahasında Sivasspor'la berabere kalmıştı. 16 maç sonunda 18 puan toplayan ve ilk 10'un dışında kalan Akdeniz ekibinde, teknik direktör Safet Susic dönemi sona erdi.

AÇIKLAMA GELDİ : Aytemiz Alanyaspor Futbol Şube Sorumlusu Fahri Özçelik, teknik direktör Safet Susic'in görevine son verildiği iddialarıyla ilgili, "Aytemiz Alanyaspor yönetiminin gündeminde hocayla ilgili herhangi bir şey yok" dedi. 

Aytemiz Alanyaspor Futbol Şube Sorumlusu Fahri Özçelik, teknik direktör Safet Susic'in görevine son verildiği iddialarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu'nun yurt dışında olduğunu belirten Fahri Özçelik, "Başkanımız şu an yurt dışında. Hocamızdan da yönetime gelen böyle bir talep veya başvuru yok. Öyle bir konuşma da geçmedi aramızda. Öyle bir şey olursa değerlendirilir, fakat Aytemiz Alanyaspor yönetiminin gündeminde hocayla ilgili herhangi bir şey yok. Gelirse değerlendiririz" diye konuştu.

Alanyaspor Sivasspor maçı sonucu ve golleri

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER