1.LİG

Alanyaspor için dua organizasyonu

Aytemiz Alanyasporlu taraftarların kurduğu Alanyasporlular Derneği, dua organizasyonu yaptı.

Alanyaspor için dua organizasyonu

Aytemiz Alanyasporlu taraftarların kurduğu Alanyasporlular Derneği, takımlarının son haftalarda aldığı başarısız sonuçların ardından dernek binasında toplanarak din görevlisi Ercan Nazlı eşliğinde dua etti.

Duanın ardından açıklama yapan Adem Tunç, her hafta taraftarlarla toplandıklarını, bu hafta ise takımları için dua ettiklerini söyledi.

Adem Tunç, “Devletimizin ve milletimizin içinde bulunduğu zor durumun yanı sıra takımımızdaki kara bulutların da bir an önce üzerinden atılması temennisiyle değişik bir fikir belirttik ve sağ olsun arkadaşlarımız da eşlik etti. Hocamız eşliğinde, devletin bulunduğu durumdan kurtulması adına ve halkımızın refaha ve huzura kavuşması adına güzel bir dua ettik. Süper Lig takımımızın da sezon boyunca başarılı sonuçlar geçirmesi dileklerimizle duamızı sonuçlandırdık” dedi.

ç

Ricardo Quaresma Şenol Güneş'le yeniden doğdu!

‘GERÇEĞİ YANSITMIYOR’

Aytemiz Alanyaspor'un yıldız futbolcusu Vagner Love'un 7 haftalık periyotta gol bulamamasının dernek toplantısında da konuşulduğunu anlatan Adem Tunç, ünlü futbolcu için gol duası yapacakları yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını vurguladı.

Tunç, “Takım üzerinde kara bulutlar var. ‘Bu kara bulutları dağıtmak için dua mı etsek’ diyerek fikir alışverişinde bulunduk. Bu da sosyal medyada çıktı. Ancak Vagner Love'un çok gol kaçırması, burada ön plana çıktı. Oysa bizlerin takım ve grubumuz için dua yapma planı vardı. Önce yerel medyada Vagner Love öne çekildi. Sonra da bu ulusal medyaya yansıdı. Bu konunun burada kapanmasını istiyoruz” diye konuştu.

‘MÜSAADE ETMEYİZ’

Vagner Love için gol duası yapılacağı açıklamasına tepki gösteren Aytemiz Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu da böyle bir şeye müsaade etmeyeceklerini vurguladı.

Çavuşoğlu, şöyle dedi:

“Tabi ki dua okunur, kurban kesilir ama bu şekilde yapılan dua organizasyonunu kabul etmeyiz. Öyle bir işgüzarlık yok. Herkes haddini bilsin. Biz yönetim olarak haddimizi biliyoruz. Kimse kusura bakmasın. Süper Lig’de olduğumuzu unutmayalım. Takım için tabi ki dua edebilirsin, ama bir futbolcuya yönelik bireysel hareketlere müsaade etmeyiz.”

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER