BEŞİKTAŞ

Alanyaspor Beşiktaş maçının golleri ve geniş özeti

Beşiktaş, Süper Lig'in 15. haftasında deplasmanda Alanyaspor ile karşı karşıya geldi. 0-0 golsüz beraberlikle sonuçlanan maçta heyecan dolu dakikalar yaşandı.

Alanyaspor Beşiktaş maçının golleri ve geniş özeti

Yeni teknik direktörü Sergen Yalçın'la birlikte çıktığı ilk maçı kazanan, geçen hafta ise Konyaspor'a kaybeden Alanyaspor, Süper Lig'deki son iki maçını da kazanarak moral depolayan Beşiktaş'ı konuk etti. 0-0 golsüz beraberlikle sonuçlanan maçta heyecan dolu dakikalar yaşandı. Beşiktaş'ın iptal olan golü, Alanyaspor'un üst üste atakları...

İki takım da girdiği net pozisyonları değerlendiremeyince mücadele 0-0'lık eşitlikle geçildi. Ligdeki son iki maçını kazanan, Alanya deplasmanında ise 2 puan bırakan Beşiktaş, 15. haftayı 25 puanla kapattı. Sergen Yalçın'la çıktığı 3. maçında 4 puana ulaşan Alanyaspor ise puanını 16'ya yükseltti.

32. dakikada gelişen atakta Beşiktaş golü bulsa da gol, ofsayt gerekçesiyle geçersiz sayıldı: Orta sahadan gönderilen uzun pasa hareketlenen Güven Yalçın'ın ceza yayı üzerinden topu aşırtarak yaptığı vuruşta meşin yuvarlak Loris Karius'un üzerinden ağlarla buluştu. Yan hakem bu pozisyon için ofsayt bayrağını kaldırdı. Hakem Alper Ulusoy, bir süre bekledikten sonra VAR'dan da gelen bilgiyle golü geçersiz saydı.

Alanyaspor Beşiktaş maçı fotoğraflarıAlanyaspor Beşiktaş maçı fotoğraflarıAlanyaspor Beşiktaş maçı fotoğraflarıAlanyaspor Beşiktaş maçı fotoğraflarıHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

ALANYASPOR: 0-0 :BEŞİKTAŞ

Ve maç bitti

92. dakika: KARIUS'TAN İNANILMAZ BİR KURTARIŞ! Nsakala'nın sol kanattan yaptığı ortada Villafanez bomboş kaldı ve altıpas üstünden şutunu çekti. Karius, mucize bir kurtarışa imza attı.

90. dakika: Alanyaspor'da Bobo, oyuna girmek için son hazırlıklarını yapıyor.

88. dakika: Alanyaspor'da Villafanez, savunmanın hatasıyla topla buluştu. Villafanez'in ortasını Necip kornere çeldi.

86. dakika: Karius'un topu hemen oyuna sokmasıyla Ljajic, Larin'i savunma arkasına sarkıtmak istedi ama araya giren Merih oldu.

84. dakika: Oğuzhan Özyakup'un pasında Ricardo Quaresma çizgiye çok iyi indi ama ofsayt bayrağı havaya kalktı.

83. dakika: Cyle Larin, 83. dakikada Dorukhan'ın yerine oyuna dahil oldu.

81. dakika: Beşiktaş'ta Larin, oyuna girmek için son hazırlıklarını yapıyor.

80. dakika: AZ FARKLA! Beşiktaş bu dakikalarda üst üste ataklar yakalıyor! Ricardo Quaresma'nın ceza sahasına girmeden sol ayağıyla yaptığı vuruş az farkla dışarı çıktı.

79. dakika: SON ANDA! Beşiktaş'ta Vagner Love'ın altıpas üstünde şutunda Nsakala araya girdi. Siyah beyazlı oyuncuların elle oynama itirazları sonuçsuz kaldı.

77. dakika: Alanyaspor'da Isaac Sackey, Oğuzhan'ın müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem oyunu durdurdu.

76. dakika: Beşiktaş'ta Oğuzhan rakiplerinden harika sıyrıldı ancak elle oynama gerekçesiyle oyun durdu.

72. dakika: Beşiktas takımı oyuncu değişikliği hakkını kullanıyor. Sahadan çıkan oyuncu Güven Yalçın, giren oyuncu Oğuzhan Özyakup.

67. dakika: Oğuzhan Özyakup oyuna girmek için son hazırlıklarını yapıyor.

66. dakika: AZ FARKLA! Efecan'ın sağ kanattan yaptığı ortada Djalma çok iyi yükseldi ama kafa vuruşu az fakrla dışarı çıktı.

65. dakika: Pozisyonun devamında Efecan'ın pasında Cisse, topa gelişine vurmak istedi ama siyah beyazlı savunma topu kornere çeldi.

64. dakika: KARIUS'TAN MÜKEMMEL BİR KURTARIŞ! Alanyaspor, Fernandes'le etkili geldi. Karius, Fernandes'in sağ çaprazdan yaptığı vuruşu parmaklarının ucuyla çeldi.

63. dakika: Alanyaspor bu dakikalarda tüm hatlarıyla kendi yarı sahasına kapandı. 

62. dakika: Oyuncu Değişikliği ! Mustafa Pektemek çıkıyor, Vágner Silva de Souza oyuna giriyor.

55. dakika: Alanyaspor kanatlardan etkili gelmeye devam ediyor. Baino'nun sağ çizgiden açtığı ortaya Cisse yükseldi ama topu uzaklaştıran Vida oldu.

53. dakika: Cisse'nin pasında topla buluşan Fernandes, topa çok kötü vurdu ve meşin yuvarlak taca çıktı.

52. dakika: Quaresma'nın sağ çaprazdan kullandığı serbest vuruşta Necip'ten önce topa vuran isim Merih oldu. Beşiktaş korner kullanacak.

51. dakika: Quaresma'nın diegonel pasında Adem Ljajic sol kanatta şut açısı yakaladı ancak şutu Merih'e çarptı ve Alanyaspor'da kaldı.

50. dakika: Beşiktaş organize geldi! Dorukhan'ın ceza sahasına çevirdiği topta Alanyaspor savunması araya çok iyi girdi ve topu uzaklaştırdı.

49. dakika: Isaac Sackey, rakibine yaptığı sert müdahalenin ardından sarı kartla cezalandırıldı.

47. dakika: Oyun bir süre durdu ancak hakem Alper Ulusoy, VAR'a danıştı ve hava topuyla oyuna hareket kazandırdı.

46. dakika: Alanyaspor'un kullandığı köşe vuruşunda Merih'in şutunda Vida araya girdi. Alanyasporlu futbolcular penaltı bekledi.

İkinci yarı başladı

İlk yarı golsüz eşitlikle bitti

45. dakika: OFSAYT! Yan hakem, pozisyonun tamamlanmasının ardından ofsayt bayrağını kaldırdı.

44. dakika: SON ANDA KARIUS! ÇOK KRİTİK BİR POZİSYON! Ceza sahasına harika sarkan Cisse, Vida'dan mükemmel sıyrıldı ancak şutunu kaleci Karius çeldi.

39. dakika: VAR'A DANIŞTI! Poziyonun penaltı olup olmadığıyla ilgili VAR'a danışan Alper Ulusoy, oyunu devam ettirdi.

38. dakika: PENALTI BEKLENTİSİ! Beşiktaş'ta Güven Yalçın, rakip ceza sahasında yerde kaldı ancak hakem oyunu devam ettirdi.

36. dakika: Beşiktaş'ın organize geldiği atakta ceza sahası dışından çok sert vuran Dorukhan, kaleci Haydar'a takıldı.

35. dakika: Beşiktaş'ta Mustafa Pektemek, Efecan'a arkadan yaptığı müdahalenin ardından sarı kartla cezalandırıldı.

33. dakika: Cisse'nin pasında topla buluşan Fernandes, Karius'u geçemedi.

31. dakika: GOL İPTAL! Beşiktaş'ta Güven Yalçın, Mustafa Pektemek'in pasında topla buluştu ve aşırtma bir vuruşla golünü attı. Hakem Alper Ulusoy, oyunu durdurdu ve ofsayt gerekçesiyle golü iptal etti.

30. dakika: GOL Güven Yalçın attı, Beşiktaş 1-0 öne geçti!

29. dakika: Yaklaşık 5 dakika öncesinde Adriano ile girdiği hava topu mücadelesinde yere çok kötü düşen Baiano, tedavi için kenara geldi.

26. dakika: Quaresma'nın pasında ceza sahasına sarkan Ljajic, çaprazdan vurdu ancak açıyı iyi kapatan Haydar topu kornere çeldi.

24. dakika: Adriano ile birlikte topa yükselen Baiano, yüksekten ters düştü. Oyuncular bir anda onun etrafında toplandı.

23. dakika: Karşılaşmanın 24. dakikası geçilirken ev sahibi Alanyaspır, rakip kaleye 2 şut gönderdi ama henüz isabeti bulamadı.

21. dakika: Cisse, savunma arkasına yaptığı koşuda bir anda Beşiktaşlı savunmacılardan sıyrıldı. Cisse'yi yakalayan Necip, yatarak yaptığı kritik müdahaleyle golü önledi.

20. dakika: Karius, topa uzanırken Vida'nın dizine çarptı ve sakatlandı. Sağlık ekibi oyuna dahil oldu.

19. dakika: Sol kanattan hareketlenen Nsakala, Cisse'ye yerden çıkarmak istedi ama Karius uzandı ve topa sahip oldu.

17. dakika: Beşiktaş'ın ilk denemesi 18. dakikada geldi! Quaresma'nın pasında ceza yayı üstünde topla buluşan Ljajic, gelişine vurdu ama isabet sağlayamadı.

16. dakika: Alanyaspor, 17. dakika geride kalırken Beşiktaş karşısında %53'le topa sahip oluyor.

15. dakika: Fernandes, savunmanın arasına hareketlenen Cisse'ye göndermek istedi ama araya son anda giren isim Necip oldu.

13. dakika: Beşiktaşlı oyuncular, Alanyaspor'un ön alandaki baskısını uzun toplarla aşmak istiyor ancak başarılı olamıyor.

12. dakika: Fernandes, sol kanatta topla buluştu, rakibinden syrıldı ancak şutunda araya giren Dorukhan, topu kornere çeldi.

11. dakika: Papiss Cisse, köşe vuruşunda çok iyi yükseldi ancak vuruşunda isabet sağlayamadı.

10. dakika: Baiano'nun pasında sağ çizgide topla ilerleyen Djalma, Adriano'dan sıyrılamadı ama takımına korner kazandırdı.

9. dakika: Adriano'nun ayağına basan Djalma Campos, sarı kartla cezalandırıldı.

8. dakika: Djalmo Campos'un pasında topla hareketlenen Efecan, Medel'in müdahalesiyle yerde kaldı. Pozisyonun ardından Djalma Campos, Adriano'nun ayağına bastı ve oyun durdu.

7. dakika: Medel'in orta sahanın ortasında topu kontrol ederken eliyle avantaj sağlamasının ardından oyun durdu. Alanyaspor serbest vuruş kullanacak.

6. dakika: Beşiktaş'ta Ricardo Quaresma'nın sağ çaprazdan kullandığı köşe vuruşunu Aytemiz Alanyaspor savunması kornere çeldi.

4. dakika: Alanyaspor çok etkili geldi! Efecan'ın pasında topla buluşan Djalma, arka direkteki Fernandes'e çıkardı. Fernandes topu göğsüyle kontrol etti ancak ortasında topa kimse dokunamadı.

3. dakika: Beşiktaş'ta Nsakala'nın ayağına kayarak sert bir müdahalede bulunan Güven Yalçın, sarı kartla cezalandırıldı.

2. dakika: Mustafa Pektemek rakibinden çok şık sıyrıldı ve Güven Yalçın'ın önüne bıraktı. Nsakala ile topa hareketlenen Güven, rakibini yerde bıraktı. Alanyaspor oyuna hareket kazandıracak.

1. dakika: Alanyasporlu futbolcular kendi yarı sahasında üst üste paslar yaparken, Beşiktaşlı oyuncular önde baskıyla topa sahip olmaya çalışıyor.

İlk düdük çaldı ve maç başladı!

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER