YEREL HABER

Alanya'da geri sayım başladı

Erkekler Plaj Voleybolu Avrupa Kıta Eleme müsabakaları 22-24 Haziran periyodunda Alanya'da yapılacak.

Alanya'da geri sayım başladı
Erkekler Plaj Voleybolu Avrupa Kıta Eleme müsabakaları (Continental Cup) 22-24 Haziran periyodunda Alanya'da yapılacak. Turnuvaya Hollanda, Avusturya, Norveç, Polonya, Rusya, İspanya, Türkiye, İsveç katılacak
 
 
Yarışmacı 8 takımdan ilk sırayı alan 2012 Londra Olimpiyatları'na gitmeye hak kazanacak; ikinci ve üçüncü sırayı alan takımlar Rusya'da düzenlenecek Dünya Kupası Olimpiyat Eleme turnuvasına katılma hakkı elde edecek. Burada beş kıtada yapılan olimpiyat elemelerinin ikinci ve üçüncüleri ile olimpiyatlara katılma mücadelesi yapacak. Rusya turnuvasında finale kalan iki takım Londra'ya gitme hakkını kazanacak.

Troy Tanner da Alanya'da
Öte yandan, Türkiye Voleybol Federasyonu Plaj Voleybolu Proje Danışmanı Troy Tanner da Alanya'ya gelerek Milli Takımımız'la birlikte olmaya başladı.

Plaj Voleybol Milli Takım Antrenörü Atay Doğu, iyi bir ekip oluşturduklarını, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini söyledi. Troy Tanner'ın da Alanya'da olmasının kendilerine güç ve moral verdiğini ifade eden Doğu, "Hırvatistan'da katıldığımız Satellite Turnuvası'nda eksiklerimiz gördük. Şimdi çok daha iyi durumdayız. Kendi evimizde düzenlenecek turnuvada Londra vizesi almak için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Hazırlıklar tamam
Bu arada, maçların oynanacağı Alanya'da kortların kurulumu tamamlandı. Olimpiyat eleme turnuvası, üç gün boyunca TRT Spor (TRT 3) kanalından canlı olarak yayınlanacak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER