AKHİSAR

Akhisarspor Seleznyov'un biletini kesti

Disiplinsiz davranışlarıyla teknik ekip tarafından süresiz kadro dışı bırakılan ve Akhisarspor'un devre arası yolları ayırmayı düşündüğü Seleznyov'un adı Galatasaray'la anılıyor.

Akhisarspor Seleznyov'un biletini kesti

Spor Toto Süper Lig'de 3 maçta topladığı 7 puanın ardından evinde 2-0 öne geçtiği karşılaşmada Bursaspor'a 4-2 yenilerek kendisini yeniden düşme hattında bulan Akhisarspor'da kadro dışı kalan Seleznyov'la yolların ayrılması bekleniyor.

BU SEZON OLUMSUZLUKLARLA ANILIYOR...Geçen sezon devre arasında transfer olduğu Akhisarspor'da attığı gollerle takımın kurtarıcısı olup Türkiye Kupası'nın kazanılmasında büyük rol oynayan Ukraynalı yıldız, bu sezon ise formsuzluk ve disiplinsizliğiyle yeşil-siyahlıları bezdirdi.

Henüz sezonun 2'nci haftasında Çaykur Rizespor önünde rakibine tükürdüğü için 4 maç ceza alan Seleznyov, sürekli olumsuzluklarla anıldı.

ADI GALATASARAY'LA ANILIYOR...Transfer döneminin son günlerinde adı Galatasaray'la anılıp gitmek istediğini açıklayan futbolcu, takımda kalsa da isteneni bir türlü veremedi. Ligde yalnız 7 maçta forma giyerek 3 gol atan, UEFA Avrupa Ligi'nde 3 maçta skor üretemeyen futbolcu disiplinsiz hayat tarzı, antrenmanlardaki isteksizliği, maçlardaki formsuzluğuyla teknik heyetin sabrını taşırdı.

 Seleznyo

Son olarak Bursaspor maçı öncesi Başkan Hüseyin Eryüksel'in de izlediği antrenmanda takım arkadaşı Josue'ye küfür eden futbolcu süresiz kadro dışı bırakıldı. U21 takımla antrenmana çıkması istenen Seleznyov'un devre arasında satılması, takasta kullanılması veya alacaklarına karşılık serbest bırakılması bekleniyor. Seleznyov'un adı yine Galatasaray'la anılıyor.

BENİM TAKIMIM DEMİŞTİ...Seleznyov daha önce sarı-kırmzılı takımla ilgili olarak "Galatasaray'a gol attığımda sevinmedim. Gençken Ali Sami Yen'de oynanan bir Real Madrid maçındaki cehennem atmosferini görmüştüm ve işte bu benim takımım demiştim. Eğer Türk olsaydım Galatasaray'ı tutardım." ifadelerini kullanmıştı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER