AKHİSAR

Akhisarspor Başkanı kural hatasını açıkladı!

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş'ı konuk eden Akhisarspor'da kadro tartışması yaşandı.

Akhisarspor Başkanı kural hatasını açıkladı!

Akhisarspor karşılaşmanın 21 kişilik kadrosuna 13 yabancı oyuncunun ismini yazdı. Akhisarspor başkanı Hüseyin Eryüksel yaptığı açıklamada "Beşiktaş itiraz ederse skor 3-0 onların lehine hükmen sonuçlanacak" ifadelerini kullandı.

Süper Lig'in 18. haftasında Akhisarspor, evinde Beşiktaş'ı konuk etti. Beşiktaş, deplasmanda karşılaştığı Akhisarspor'u 3-1 mağlup etti.
 
DHA'nın haberine göre, mücadelenin önüne geçen olay ise Akhisarspor'un maç kadrosuna 13 yabancı ile çıkması oldu. TFF Talimatnamesine göre Süper Lig kulüpleri 21 kişilik maç kadrolarında en fazla 12 yabancı oyuncu bulundurabilir. Akhisarspor ise Beşiktaş maçı kadrosunda 13 yabancı futbolcu ile çıktı.
 
Kurala göre sadece 12 yabancıyı esami listesine yazması gereken Akhisarspor fazladan 1 yabancıyı daha listesine ekledi. Vrsajevic, Lopes, Sissoko, Josue, Manu, Bokila, Regattin, Serginho, Lukac, Rotman, Barbosa, Larsson ve Cikalleshi’yi listeye yazdı.
 
Başkan Eryüksel kural hatasını açıkladı...Başkan Hüseyin Eryüksel yaptığı açıklama kaleci Lukac’ı maç oynandığı sırada tribüne gönderdiklerini açıkladı. Eryüksel, "Maalesef böyle bir şey oldu. Beşiktaş itiraz ederse skor 3-0 onların lehine hükmen sonuçlanacak. İtiraz etmezlerse nasıl bittiyse öyle tescil edilecek" dedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER