FENERBAHÇE

Ajax Fenerbahçe maçı ne zaman nerede saat kaçta hangi kanalda?

Ajax Fenerbahçe maçının nerede oynanacağı, Ajax Fenerbahçe maçının günü, Ajax Fenerbahçe maçının saati, Ajax Fenerbahçe maçının yayınlanacağı kanal bilgileri bu haberin içinde...

Ajax Fenerbahçe maçı ne zaman nerede saat kaçta hangi kanalda?

Ajax Fenerbahçe maçı ile temsilcimiz Hollanda'da UEFA Avrupa Ligi mücadelesine çıkıyor. Ajax Fenerbahçe karşılaşması şifreli mi? Ajax Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? 

UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda yarın Ajax'a konuk olacak Fenerbahçe, Avrupa kupalarında 100. deplasman maçına çıkacak.  

Ajax Fenerbahçe maçı 5 Kasım Perşembe akşamı saat 21:00'da başlayacak. Mücadele Tivibu Spor kanalından şifreli olarak yayınlanacak.  

Ajax Fenerbahçe maçı

UEFA Avrupa Ligi'nde deplasmanda Ajax'la karşılaşacak sarı-lacivertliler, bugüne dek çıktığı 197 maçın 70'ini kazandı, 88'ini kaybetti, 39 maçta da beraberlik yaşadı. Ajax, Türk takımlarıyla seyircisi önünde yaptığı 4 maçı da kazandı.

UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda yarın deplasmanda Hollanda'nın Ajax takımıyla karşılaşacak Fenerbahçe, Avrupa arenasında 198. maçına çıkacak. Avrupa kupalarında bugüne dek çıktığı 197 maçın 70'ini kazanan sarı-lacivertliler, 88 maçı yitirdi, 39 karşılaşmadan da beraberlikle ayrıldı. Bu maçlarda rakip fileleri 245 kez havalandıran sarı-lacivertliler, kalesinde 302 gol gördü.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER