1.LİG

Ahmet Yıldız'dan sert eleştiri

Kayserispor Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Yıldız, sert açıklamalar yaptı.

Ahmet Yıldız'dan sert eleştiri

Kayserispor Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Yıldız, son günlerde Sarı Kırmızılı takım üzerinde dönen spekülasyonlar sonrasında bir açıklama yaparak, "Kayserispor'a adeta ömrünü adayan bir Başkan var. Ancak bu insanı yıpratmak için elinden geleni yapanlar var. Bunlar Kayserispor'a yarar değil zarar veriyor" dedi.

"Daha düne kadar..."

Haber merkezimize özel açıklamalar yapan Ahmet Yıldız, "Kayserispor, Kayseri'nin değeridir. Bir Erciyes dağı kadar da önemlidir. Kayserispor'a hizmet etmek memleket meselesidir. Bu mesele için elini taşın altına sokmak büyük bir vazifedir. Bu vazifeyi yıllardır yerine getirmek için çabalayan sayın Recep Mamur'a yönelik son derece yakışıksız bir algı operasyonu yapılmakta. Daha düne kadar Başkanımızın yanından ayrılmayan, maddi ve manevi destek gören kişilerin bugün karşısına dikilip muhalefetlik yaparak yıpratmak istemesi son derece manedardır" dedi.

Türkiye Ukrayna maçı oranları belli oldu

"Yıpratmak istiyorlar"

Kayserispor Başkanı Recep Mamur'un sarı kırmızılı takımın başında olduğu dönemlerde nasıl başarılar alındığı, sarı kırmızılı takımın hangi evrelerden geçtiğini de dile getiren Ahmet Yıldız, "Bu takım sayın Başkanımız döneminde Türkiye Kupası kazandı. Avrupa Kupası maçlarına katılma hakkını elde etti. Daha önceki yıllarda şehir ile bütünleşerek Kayserispor adını Avrupa'ya duyurdu. Ancak son zamanlarda bütünlük oluşmaması, sayın başkanımızı yıpratmak adına hamleler yapıldığını görmek gerçekten üzücü. Başkanımızın dönemeni sorgulayanlar bu tabloya iyi baksın, takım nereden nerelere geldi. Takımın küme düştüğü dönemde haftalarca başkanlıkta duran sonrasında görevi Yücel Şahin beye teslim eden Başkanımız, takımın başkan bulamadığı, kimilerinin çekip gittiği dönemde yeniden Başkanlık görevine gelerek şehrin meselesine mesai harcağını görmezden gelmek, çok büyük yanlışlık olur" yorumunda bulundu.

"Gelip baksınlar"

Kayserispor'da Recep Mamur'un sportif olarak takıma olan katkısının yanı sıra tesisleşme adına da önemli hamleleri olduğunun da altını çizen Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Yıldız, "Sayın Recep Mamur'un Kayserispor'a neler yaptığını bilmeyenler, öğrenmek isteyenler tesislere gelip bakabilir. Kayserispor'un kapısı herkese açıktır" ifadelerinde bulundu.

Kayserispor'un başarılarına yeni başarılar katması için birliğe ihtiyaç duyulduğunun da altını çizen Ahmet Yıldız, "Kayserispor, kimsenin nemalanma kapısı olamaz, olmadı, olmamalı da. Şehrin takımına hep beraber sahip çıkmalıyız, görev yapanlara omuz vermeliyiz. Kayserispor'un başarısı şehrimizin başarısıdır" cümleleri sarfetti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER