AKHİSAR

Ahmet Cebe'den ilginç penaltı açıklaması

Kayserispor'la oynanan maçta 2'si penaltıdan 3 golle maç kaybeden Akhisar Belediyespor'da Ahmet Cebe, penaltıların çok kolay verildiği düşüncesini ilginç sözlerle ifade etti.

Ahmet Cebe'den ilginç penaltı açıklaması

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Kayserispor'a ikisi penaltıdan olmak üzere yediği 3 golle 3-2 kaybeden Akhisar Belediyespor'da futbolcu Ahmet Cebe, "Bizim ligde maalesef kendini atana, rüzgardan dengesini kaybedenlere penaltı çalınıyor" dedi.

Kayserispor karşısında ceza sahası içinde Biseswar'a yaptığı müdahale sonrası penaltı kararı verilen Ahmet Cebe, sosyal paylaşım sitesi instagramdan Almanya'da hakemin devam kararı verdiği benzer bir pozisyonu paylaştı.

Şampiyon Akhisar ligden çekildi

Almanya'da böyle ikili mücadelelerde hakemlerin devam kararı verdiğini savunan Ahmet Cebe, şunları kaydetti:

"Ama bizim ligde maalesef kendini atana, rüzgardan dengesini kaybedenlere penaltı çalınıyor. Biz sadece düzgün maç yönetilsin istiyoruz. Kasımpaşa ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçından sonra kaybettik ama ağzımızı açmadık. Çünkü biz kaybettik, onlar kazanmadı. Kayserispor bizi yenmedi, fazla şey söylemeye gerek yok."

Kayserispor Akhisar Belediyespor maçı sonucu ve özeti

GÜRAY VURAL'DAN HAKEME TEPKİ

Güray Vural ise gösterdikleri mücadeleden dolayı takım arkadaşlarını kutlayarak, müsabakanın güzel başlamasına rağmen "Hakem maçı katletti, biz öyle düşünüyoruz" dedi.

Kayserispor maçına kadar 28 puanlarının olduğunu ve lig üçüncüsü olduklarını hatırlatan Güray Vural, "Daha alt sıralara inmemiz için mi uğraşıyorlar. Hakemlerin biraz daha dikkatli olmaları gerekiyor. Bundan sonra böyle bir hakeme görev verileceğini düşünmüyorum" diye konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER