YEREL HABER

Afyonkarahisar Beykoz'u boş yolladı

Afyonkarahisarspor, kendi evinde ikinci yarının ilk maçında Beykoz 1908 Spor A.Ş'yi 2-1 mağlup etti.

Afyonkarahisar Beykoz'u boş yolladı

 3. Lig 2. Grup lideri Afyonkarahisarspor, ikinci yarının ilk maçında Beykoz 1908 A.Ş.’yi ilk yarıda attığı gollerle yenerek haftayı üç puanla kapattı.

Karşılaşmanın ilk yarısında baştan sona atak oynayan Mor Beyazlı ekip, geliştirdiği ataklarda iki gol bulabildi ve devre arasında soyunma odasına 2-0 önde girdi.

İkinci yarıda da üstün oynamasına rağmen pozisyon bulmakta zorlanan Mor Beyazlı futbolcular, 87. dakikada gelişen Beykoz atağında bir gol de kendi kalelerine atınca karşılaşma 2-1 sona erdi.

MAÇTAN DAKİKALAR
Karşılaşmanın henüz 1. dakikası dolmadan gelişen Afyon atağında Ersin’in şutu üsten auta çıktı.
10. dakikada Hüsnü’nün soldan ortasına kaptan Onur ceza sahası içerisinde sert vurdu. Top Can’ın eline çarpınca maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Hüsnü’nün kullandığı penaltı atışında top kalecinin sağından filelerle kucaklaştı (1-0).
26. dakikada bu defa Ömer soldan ortaladı, ceza sahası içerisinde bir anda kaleci ile karşı karşıya kalan Gökay topu plase ile filelere göndererek takımını 2-0 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla sona erdi.
60. dakikada Hüsnü’nün 18 yayından sert şutu defansa takıldı.
63. dakikada Tarık’ın sağdan ortasına Ömer gelişine vurdu, top kalecide kaldı.
75. dakikada Tarık ceza sahasına girdikten sonra kaleciyle karşı karşıya kaldı. Mutlak gollük pozisyonda kaleye gönderdiği topu Okan zamanında müdahale ederek önledi.
76. dakikada Afyonkarahisarspor’un kazandığı faul atışında Hüsnü’nün şutunu kaleci Okan kornere çelerek önleyebildi.
81. dakikada Burak’ın sol kanattan yaptığı ortaya ön direkte Serhat kafayı vurdu. Kalecinin müdahalesi ile üst direğe çarpan top kornere çıktı.
84. dakikada Ersin’in pasında Tarık’ın şutu kaleciden döndü.
87. dakikada gelişen Beykoz atağında sağ kanatta topla buluşan Barış ceza sahasına ortaladı. Servet’e çarpan top Afyon filelerinde son buldu (2-1).
Maçın son dakikalarında başka gol olmayınca sahadan üç puanla ayrılan ekip Afyonkarahisarspor oldu.
 
Yeni transferlerden beşi forma giydi

Afyonkarahisarspor’un ara transferde renklerine kattığı dokuz futbolcudan dördü dün oynanan Beykoz maçına ilk 11’de çıkarken, bir futbolcu da ikinci yarıda oyuna dahil oldu.

Teknik Direktör Orhan Yüce dünkü karşılaşmada 1461 Trabzon Karadenizspor’dan transfer edilen kaleci Serdar Ertemçöz ile Nilüfer A.Ş.’den transfer edilen Kerem Durak, Denizli Belediyespor’dan transfer edilen Ersin Aslantağ ve Oyak Renault’tan transfer edilen Bilal İsak’a ilk 11’de görev verdi. Mor Beyazlı ekibi ara transferde katılan diğer futbolculardan Serhat Karadaban ise 64. dakikada Ali Yıldırım’ın yerine oyuna dahil oldu.
 
AHMET ÇAY

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER