FENERBAHÇE

Advocaat'tan Şenol Güneş'e gönderme

Advocaat, maç fikstürünün kendilerini yorduğunu söyleyen Şenol Güneş'e göndermede bulundu.

Advocaat'tan Şenol Güneş'e gönderme

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Çaykur Rizespor'u 5-1 mağlup ettikleri maçın ardından cumartesi günü oynanacak derbi hakkında değerlendirmelerde bulundu. 

BENFİCA MAÇINDA HARİKA İŞLER YAPTILAR

Advocaat, ''Beşiktaş'ın iyi takım olduğunu düşünüyorum. Benfica'ya karşı yaptıkları harikaydı. 3-0 geriye düştükleri bir karşılaşmada 3-3'ü yakalamayı başardılar. Onların puana ihtiyacı yok, bizim puana ihtiyacımız var. Bunu saha içerisinde göstermeliyiz. Heyecan verici bir karşılaşma olacağını düşünüyorum.'' dedi.

 Advocaat

ŞİKAYET ETMENİN ANLAMI YOK

Tecrübeli teknik adam, Şenol Güneş'in fikstürle ilgili yakınmaları için, "Biz de aynı durumdayız. Şikayet etmenin anlamı yok. Bizim oyuncularımızda da yorgunluk vardı ama ne yapacağımızı biliyorduk" ifadelerini kullandı.

Advocaat, Beşiktaş maçında kendilerinin daha çok puana ihtiyaç duyduklarını ve derbinin heyecan verici geçeceğini söyledi.

Şenol Güneş

ŞENOL GÜNEŞ NE DEMİŞTİ?

Hatırlanacağı gibi Şenol Güneş, 1-1 biten Başakşehir maçının ardından mücadeleyi pazar yerine cumartesi günü oynatan TFF'ye gönderme yapmıştı.

Tecrübeli teknik adam, çarşamba günü Devler Ligi karşılaşmasına çıktıklarını, özellikle sakat oyuncular için 1 gün daha dinlenmenin çok önemli olduğunu ancak maçın pazar gününe verilmediğini söylemişti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER