DİĞER HABERLER

Adidas Arjantin ile sözleşme uzattı

Adidas ve Arjantin Futbol Federasyonu, başarılı işbirliklerini 2022’ye kadar uzattı

Adidas Arjantin ile sözleşme uzattı

1920 yılından bu yana dünya spor endüstrisindeki tüm dallara destek veren ve
futboldaki dünya liderliğini başarıyla sürdüren adidas ile dünyanın en güçlü futbol takımlarından birine sahip olan ArjantinFutbol Federasyonu ,
tam 37 yıl önce, 1974 FIFA Dünya Kupası ile başlayan başarılı işbirliklerini, Aralık 2022'ye kadar uzattı.

 
adidas ve Arjantin Futbol Federasyonu, varolan işbirliklerini, Aralık 2022'ye kadar uzatmış olmaktan büyük gurur ve mutluluk duyduklarını açıkladı. İşbirliğinin uzatılmasına dair anlaşma, iki tarafın da 37 yıllık başarılarla dolu yakın ilişkilerinin doğal bir sonucu olarak gerçekleşti.  
 
 
Arjantin, ilk kez, 1974'te Almanya'da gerçekleştirilen FIFA Dünya Kupası'nda adidas formaları ile sahaya çıkmıştı.

adidas Grup CEO'su Herbert Hainer, işbirliği ile ilgili yaptığı açıklamada şunları ifade etti: "Arjantin Futbol Federasyonu ile uzun vadeli ve başarılı işbirliğimizi uzatmış olmaktan büyük gurur ve heyecan duyuyoruz. adidas, futbol endüstrisinde lider ve Arjantin de, hiç şüphesiz ki, dünyanın en güçlü takımlarından biridir. Arjantin Futbol Federasyonu'na Brezilya'da gerçekleştirilecek 2014 Dünya Kupası hazırlıkları başta olmak üzere, destek vermeye ve başarılı işbirliğimizi sürdürmeye devam edeceğiz."

Arjantin Futbol Federasyonu Başkanı Julio Grondona ise sözlerini şöyle sürdürdü: "adidas'a, takımımıza duyduğu güven ve işbirliğimizin sürekliliği için teşekkür ederiz. Bu işbirliği Arjantin Futbol Federasyonu olarak bizleri, memnun ettiği gibi, Arjantin futbolunun gelişimini sürdürmesine de büyük katkı sağlıyor. adidas formalarını, dünyanın dört bir köşesindeki karşılaşmalarda, üzerimizde gururla taşımaya devam edeceğiz."

Buna ek olarak, adidas ve Arjantin Futbol Federasyonu, futbolu, gerek Arjantin gerekse dünya çapında, oyunun her seviyesinde ve her yaş grubunda desteklemek için birlikte çalışmaya devam edecek.

FIFA Dünya Kupası'nın resmi sponsoru
adidas, FIFA Dünya Kupası organizasyonunun resmi sponsoru, ürün tedarikçisi ve lisans sahibidir. Bu sponsorluğu kapsamında adidas, kupanın resmi maç topunu sağlamakla birlikte, organizasyonun tüm yetkilileri, hakemleri, gönüllüleri ve çocuklar için ekipman tedarik ediyor. adidas, Güney Afrika'da gerçekleştirilen 2010 FIFA Dünya Kupası'nda 200'den fazla oyuncu ve aralarında Dünya Şampiyonu İspanya, ev sahibi ülke Güney Afrika, Arjantin, Meksika, Paraguay, Japonya, Nijerya, Almanya, Fransa, Slovakya, Danimarka ve Yunanistan'ın bulunduğu 12 takım için teknik ürün desteği verdi ve ayrıca Latin Amerika'da, Arjantin, Kolombiya, Meksika, Paraguay ve Venezuella'nın da forma sponsorluğunu üstlendi.

UEFA'nın resmi ortağı
FIFA Dünya Kupası resmi sponsorluğuna ek olarak, adidas, aynı zamanda UEFA'nın (Avrupa Futbol Federasyonları Birliği) ve CAF'ın (Afrika Futbol Konfederasyonu) da resmi sponsoru ve ürün tedarikçisidir. Ayrıca, adidas, Amerikan Futbol Ligi'nin en üst düzeyini temsil eden Major League Soccer ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nin resmi ürün tedarikçisidir. adidas, AC Milan, C.A. River Plate, Chelsea FC, Liverpool FC, FC Bayern München, Olympique Marseille ve Real Madrid gibi dünyanın önde gelen futbol kulüplerine de resmi ürün tedarikçisi olarak destek vermektedir.

Futbol yıldızlarının tercihi
Tüm bunlara ek olarak Lionel Messi, Nani, Michael Ballack, David Beckham, Diego Forlán, Kaká, Arjen Robben, Bastian Schweinsteiger ve David Villa gibi futbol dünyasının yıldız isimleri de saygın kulüplerini, en modern ve yenilikçi adidas ürünlerini kullanarak temsil ediyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER