1.LİG

Adanaspor'un kalecisi özür diledi

Tolgahan, Akhisar Belediyespor maçı sonrası sinirlerine hakim olamayarak yaptığı hareketten dolayı taraftarlardan özür diledi.

Adanaspor'un kalecisi özür diledi

Bank Asya 1. Lig takımlarından Adanaspor'un kalecisi Tolgahan, Akhisar Belediyespor maçı sonrası sinirlerine hakim olamayarak yaptığı hareketten dolayı taraftarlardan özür diledi.Tolgahan, kulüp aracılığıyla yaptığı yazılı açıklamada, Akhisar Belediyespor maçında yediği hatalı goller sonrası moralinin bozulduğunu kaydetti.

Maç sonrası soyunma odasına giderken tribünlerden ailesine yönelik kötü sözler duyduğunu anlatan Tolgahan, şunları ifade etti:

''Yapılanları tüm Adanaspor taraftarına mal etmiyorum. Birkaç kendini bilmez, soyunma odasına girerken ailemi de içine katarak kötü söz sarf edince ben de sinirime hakim olamadım. Yaptığım yanlış davranıştan dolayı taraftarlarımızdan ve spor kamuoyundan özür diliyorum.

Sıkıntılı günler yaşıyoruz. Taraftarımızın üzüldüğünü biliyorum ama inanın onlar kadar bizler de üzülüyoruz. Adanaspor ailesi birlik ve beraberlik içinde kötü günleri geride bırakacaktır. Adanalı bir futbolcu olarak önümüzdeki maçlarda göstereceğim performansla yeniden herkesin güvenini kazanacağım.''

-BAŞKAN AKGÜL-

Adanaspor Başkanı Bayram Akgül de Tolgahan'ın maç sonrası yaptığı davranışı tasvip etmediğini belirterek, kendisine gereken cezayı vereceklerini kaydetti.

Dünyanın en iyi kalecilerinin bile kötü oynadıkları ve hatalı goller yedikleri maçları olduğunu anımsatan Akgül, şöyle devam etti:

''Taraftarımızın Tolgahan'a sahip çıkması ve kötü sözler yerine kendisine destek vermesi gerekiyor. Süper Lig yolunda önümüzdeki maçlarda Tolgahan'a çok ihtiyacımız var. Futbolcu hata yaptığı ve kaybettiği maçların ardından o sinirle bir anda ne yaptığını bilemeyebilir. Böyle bir olayın bir daha yaşanmamasını diliyorum.''

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER