1.LİG

Adanaspor'da Etame şoku yaşanıyor

Bank Asya 1. Lig takımlarından Adanaspor'da sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Adanaspor'da Etame şoku yaşanıyor

Turuncu-beyazlı formayla bu yıl 'gol krallığı'na ulaşan Etame ile takım arkadaşı Mbamba'nın, Dinamarka'nın Odense takımıyla antrenmanlara çıkması nedeniyle Adanaspor konuyu FIFA'ya taşımaya hazırlanıyor.

Ersan Adem Gülüm'ün transferi konusunda Beşiktaş ve Galatasaray ile kıran kırana pazarlıklarda bulunan Adanaspor'da flaş gelişme.

Bu sezon takımın en istikrarlı oyuncuları arasında yer alan ve attığı kritik gollerle takımının ligde tutunmasını sağlayan Serges Flavier Mbilla Etame ile takım arkadaşı Marc Kibogn Mbamba, kulüpleriyle 2 yıl daha sözleşmesi olmasına rağmen, Danimarka'nın Odense takımıyla idmanlara çıkmaya başladı. Her iki oyuncunun da Odense idmanında yer aldığı kulübün resmi internet
sitesinde yer alan haber ve fotoğraflarla belgelenirken, turuncu-beyazlı yönetimse konuyla ilgili olarak hukuki süreci başlatmaya hazırlanıyor.

Gelişmeleri İHA muhabirine değerlendiren Kulüp Başkanı Bayram Akgül, Etame ve Mbamba için Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) olduğu gibi FIFA'ya da başvuracaklarını, bu konudaki çalışmaların da sürdürüldüğünü açıkladı.

Her iki oyuncunun da Adanaspor ile sözleşmeleri bulunduğunu ifade eden Akgül, Mbilla ve Mbamba ile devre arasında yapmış oldukları görüşmelerin ardından, söz konusu oyuncuların sözleşmelerini 2013 yılına kadar uzattıklarını hatırlattı.

Kendilerinden herhangi bir izin almadan Danimarka'ya giderek, burada Odense takımıyla idmanlara çıktıklarını tespit ettikleri oyunculara kulüp olarak da gereken cezayı vereceklerini kaydeden Akgül, bu konuda hukuki sürecin de devam ettiğini sözlerine ekledi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER