TRABZONSPOR

Adanaspor Trabzonspor maçı sonucu ve özeti

İlk 3 maçını da kazanan Karadeniz temsilcisi, bugün Avni Aker'de 3-0 yendiği Adanaspor'a konuk oldu

Adanaspor Trabzonspor maçı sonucu ve özeti

Trabzonspor, Türkiye Kupası maçında Adanaspor'u 4-1 mağlup etti. Grupta 4'te 4 yapan bordo-mavililer bir üst tura çıkmayı garantiledi.

Sadi Tekelioğlu yönetiminde Türkiye Kupası'nda şampiyonluk hedefi koyan Trabzonspor üst tura adını yazdıran ilk ekip oldu. Avni Aker'de 3-0 yendiği Adanaspor'la bu kez 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda karşılaşan Fırtına, PTT 1İ Lig ekibi karşısında yine farka gitti.
Yusuf Erdoğan'ın 13. dakikadaki golüyle skor üstünlüğünü erken bulan Trabzonspor, 23. dakikada Soner Aydoğdu'nun attığı golle rahatladı.

Adanaspor Trabzonspor maçı fotoğrafları

İlk golün sahibi Yusuf 45. dakikada bir kez daha sahneye çıktı ve Trabzonspor soyunma odasına 3 farklı üstünlükle gitti.

İkinci yarıya skor avantajıyla giren Trabzonspor dördüncü golü 64. dakikada Deniz Yılmaz'ın ayağından buldu.

Trabzonspor karşısında varlık gösteremeyen Adanaspor 82. dakikada Ahmet Dereli'nin golüyle farkı 3'e indirse de bu gol maçın gidişatını değiştirmedi. Trabzonspor sahadan 4-1 galibiyetle ayrıldı

Trabzonspor'un 11'i : Uğurcan, Aykut, Mustafa, Okay, Özer, Deniz, Soner, Yusuf, Aytaç, Mehmet, Musa

Adanaspor'un 11'i: Fırat, Fahri, Yakup, Vinicius, Atakan, Tevfik, Ahmet Bahçıvan, Mahmut, Hakan Yılmaz, Mehmet Sak, Ahmet Dereli

ADANASPOR TRABZONSPOR MAÇI DAKİKALARI

M.S: Ve hakem mücadelenin son düdüğünü çaldı. Trabzonspor rakibini 4-1'lik skorla mağlup etmeyi başardı.

90. dakika: Karşılaşmanın sonuna en az 1 dakika eklendi.

89. dakika: Adanasporlu oyuncular bir gol daha için yüklenmek istiyor. Ceza sahasının çok uzaklarından Ahmet kaleyi düşündü ancak top auta çıktı.

88. dakika: Trabzonsporlu oyuncular topu kaleci Uğurcan'a kadar gönderdi.

Adanaspor Trabzonspor maçı sonucu ve özeti

84. dakika: Adanaspor'da yerde kalan Ahmet için sağlık görevlileri sahaya girdi.

81. dakika: GOL! Ahmet Dereli...Adanaspor'da Hakan Yılmaz rakibinden kazandığı topla ceza sahasına girdi. Altıpas üzerindeki Ahmet'e pasını çıkardı. Ahmet Dereli kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu ağlara gönderdi ve skoru 4-1'e getirdi.

79. dakika: Bu dakikalarda iki ekip de orta sahayı çok rahat geçiyor.Orta sahada Muhammet'e yapılan faul sonrasında Trabzonspor serbest vuruş kazandı.

78. dakika: Adanaspor Uğur ile sağ kanattan atağa çıkmak istedi ancak savunma pozisyonu uzaklaştırdı.

76. dakika: Sağ kanattan gelişen Trabzonspor atağında Deniz ceza sahasına doğru topu gönderdi ancak savunma topu uzaklaştırmayı başardı.

75. dakika: Mehmet Sak, Trabzonspor savunmasının arkasına uzun bir top gönderdi. Adanasporlu oyuncular biraz yavaş kaldı ve savunma yerini aldı.

73. dakika: Okay'a orta sahada Yakup'un yaptığı hareketi hakem faul olarak değerlendirdi.Trabzonspor sol kanattan Deniz ile yükleniyor.

71. dakika: Pozisyonda sakatlanan Sami Can'ın tedavisi için sağlık görevlileri sahaya girdi.Adanaspor oyuna tekrar başladı.

70. dakika: Adanaspor'da Sami Can orta sahada topla buluştu. Sami, topu kontrol ettikten sonra Muhammet'in müdahalesiyle yerde kaldı ve hakem faul kararı verdi.

69. dakika: Oyundaki kontrol tamamen Trabzonspor'a geçti. Bordo mavili ekip yine kanatları kullanıyor.Aytaç ceza sahasu dışında pasını Özer'e çıkardı. Özer'in yerden şutu direğin yanından auta gitti.

68. dakika: Adanaspor atağında savunmanın arkasına Ahmet Dereli sarktı ve topla buluştu. Ancak hakem pozisyonda ofsayt kararı verdi.

65. dakika: Trabzonspor'da Soner oyundan çıkarken, Abdülkadir girdi. Trabzonspor'da Musa çıkarken, oyuna Muhammet Beşir girdi.

64. dakika: GOl! Deniz...Savunmanın arkasına çok güzel kaçan Deniz, topu aşırtma bir vuruşla ağlara gönderdi.

62. dakika: Mahmet'un kullandığı serbest vuruş direğin az farkla üstünden auta gitti.

61. dakika: Tehliekeli gelişen Adanaspor atağında Mehmet Sak yerde kaldı ve hakem faulü belirledi. Adanaspor ceza yayına yakın noktadan bri frikik kullanacak.

60. dakika: Mehmet Sak topu ceza sahasına taşıdı. Rakibiyle girdiği mücadele sonrası boşa çıkan topu Trabzonspor savunması uzaklaştırdı.

58. dakika: Aytaç'ın ortası ceza sahasında Deniz'in önünde kaldı. Deniz ceza sahası içinden şutunu çıkardı ancak top savunmadan geri döndü.

57. dakika: Trabzonspor sol kanattan bir korner kazandı.

56. dakika: Trabzonspor Özer ile atağa çıktı. Özer arkadaşlarıyla yaptıoğı verkaçlarla ceza sahası önüne kadar geldi. Özer ceza sahası dışından kaleye şutunu çekti ancak top auta gitti.

54. dakika: Hakan orta sahadan aldığı topla hızlı çıktı ve bir anda rakip savunmanın arasına girdi. Atağın devamında ceza sahasında Ahmet topla buluştu ancak Ahmet çok kötü bir şut çıkardı ve top auta gitti.

53. dakika: Ev sahibi ekip rakibin ön alanda baskısını aşmakta zorlanıyor.

52. dakika: Bu dakikalarda iki takım da orta sahada pas hataları yapıyor.

51. dakika: Sağ kanattan gelişen Adanaspor atağınd Sami Can yerde kaldı ve hakem faulü belirledi.

50. dakika: Adanaspor sol kanattan Atakan ile hücuam çıktı. Atakan'ın ortasını savunma uzaklaştırdı.

49. dakika: Adanaspor'da ise Didi ve Tevfik kenara gelirken, Uğur Uruç ve Sami Can oyuna girdi.

46. dakika: Adanaspor'da ise Didi ve Tevfik kenara gelirken, Uğur Uruç ve Sami Can oyuna girdi.

46. dakika: Mustafa Yumlu'nun yerine Trabzonspor'da Fatih Atik girdi.

D.A: İlk yarının son düdüğü geldi. İlk 45 dakikayı Trabzonspor 3-0 önde kapattı.

45. dakika: GOL! Yusuf Erdoğan...Soner'in pasında ceza sahası dışında Yusuf topla buluştu. Yusuf kontrol ettikten sonra yaptığı müthiş vuruşla topu ağlara gönderdi. Trabzonspor Yusuf'un bu golüyle farkı 3'e çıkardı.

42. dakika: Sol kanattan ceza sahasına gönderilen uzun topu savunma dışarı gönderdi. Trabzonspor korner kazandı.

41. dakika: Adanaspor, kısa paslarla Trabzonspor ceza sahasına girmek istedi ancak Aykut araya girdi ve oluşabilecek bir tahlikeyi uzaklaştırdı.

39. dakika: Bu pozisyonda Özer'in şutunu engelleyen Atakan, sert gelen top sonrasında yerde kaldı. Sağlık görevlileri Atakan'ın tedavisi için sahaya girdi.

39. dakika: Yusuf sol kanattan ceza sahasına orta açtı. Savunmadan seken top Özer'in önünde kaldı. Özer'in şutu savunmadan geri döndü.

35. dakika: Yusuf savunmanın arkasına atılan topa hareketlendi ancak Yusuf'un rakibini geçmek isterken yaptığı müdahaleyi hakem faul olarak değerlendirdi. Top yeniden Adanaspor'a geçti.

31. dakika: İlk yarım saat geride kalırken, maçın ve Trabzonspor'un en etkili ismi Özer Hurmacı oldu.

30. dakika: Sağ kanatta Özer topla buluştu ve ceza sahasına ortaladı. Özer'in ortasında Soner kaleyi düşündü ancak yerden seken top auta gitti.

29. dakika: Soner savunmanın arkasına uzun bir top gönderdi ancak top Adanaspor kalecisi Fırat'a kadar geldi.

28. dakika: Deniz Yılmaz rakip ceza sahasına doğru ilerlerken yerde kaldı ve faul bekledi. Ancak hakem pozisyonu devam ettirdi.

27. dakika: Adanaspor atağında top taca çıktı. Ev sahibi ekip sağ kanattan taç atışı ile oyuna başladı.

26. dakika: Adanaspor atağında top taca çıktı. Ev sahibi ekip sağ kanattan taç atışı ile oyuna başladı.

25. dakika: Adanaspor bu dakikalarda kendi yarı sahasından çıkmakta zorlanıyor.

23. dakika: GOL! Soner farkı 2'ye çıkardı.Özer sağ kanatta topla buluştu ve ceza sahasına girdi. Özer'in yerden gol çizgisine ortaladığı topu Soner ağlara gönderdi ve farkı 2'ye çıkardı.

20. dakika: Yusuf rakibiyle girdiği mücadele sonrasında yerde kaldı. Yusuf kısa bir süre yerde kaldıktan sonra oyuna devam edebildi.

18. dakika: Özer Hurmacı sağ kanatta topla buluştu. Rakibini geçmek isterken yerde kaldı ve hakem faul kararı verdi.

17. dakika: İlk 17 dakika geçilirken, Trabzonspor topa sahip olma oranlarında %58'e, %42'lik üstünlük kurdu.

16. dakika: Kullanılan serbest vuruşu kaleci uzaklaştırdı ancak dönen top sonrası ceza sahası içerisinde Deniz röveşata ile topu ağlara gönderdi. Ancak hakem Deniz'in golünü ofsayt gerekçesiyle geçerli saymadı.

15. dakika: Sol kanatta Yusuf rakibinin müdahalesiyle yerde kaldı ve hakem faul düdüğünü çaldı.

13. dakika: GOL! Yusuf Erdoğan...Deniz'in pasıyla Yusuf sol kanattan hareketlendi. Yusuf rakibini geçip ceza sahasına girince sert ve düzgün bir şut çıkardı. Yusuf'un şutu ağlarla buluştu ve Trabzonspor bu golle 1-0 öne geçti.

9. dakika: Korner sonrasında Trabzonspor hızlı hücuma çıktı.Aytaç sol kanattan ceza sahasına topu ortaladı ancak savunma araya girdi ve tehlike uzaklaştırıldı.

8. dakika: Hızlı gelişen Adanaspor atağında ceza sahasına gönderilen topu Trabzonspor kalecisi Uğurcan kornere gönderdi.

7. dakika: Sağ kanatta Soner topla buluştu. Bordo-mavili ekip sağ kanattan atak yapmak isterken rakip savunma araya girdi.

6. dakika: Uzun gönderilen topta Özer, ceza sahası üzerinden yine kaleye denedi ancak top bir kez daha auta gitti.

4. dakika: Kullanılan kornerde Okay kafa vuruşunu yaptı ancak top direğin dibinden auta gitti.

3. dakika: Orta sahadan başlayan Trabzonspor atağında top sol kanada gönderildi.Yusuf sol kanatta topla buluştu. Soner ile verkaç yaparak ceza sahasına girdi ancak savunma topu kornere gönderdi.

2. dakika: Özer Hurmacı, ceza sahası dışından sert bir şut çekti ancak top auta gitti.

1. dakika: Adanaspor kendi sahasından pas yaparak çıkmaya çalışıyor. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER