YEREL HABER

Adana Demirspor şampiyonluğu kutladı

Adana Demirspor, başarısını 5 Ocak Stadı'nda düzenlenen törenle kutladı..

Adana Demirspor şampiyonluğu kutladı
Spor Toto 2. Lig play-off müsabakalarında birinci olarak 8 yıl aradan sonra yeniden Bank Asya 1. Lig'e yükselen Adana Demirspor, başarısını 5 Ocak Stadı'nda düzenlenen törenle kutladı.. 
 
 
Stadyumu dolduran mavi-lacivertli taraftarlar sinevizyondan gösterilen play-off maçlarının özetlerini büyük bir coşkuyla izledi. Daha sonra tek tek isimleri anons edilen futbolcu, teknik heyet ve yöneticiler tribünleri selamlayarak, sahadaki platformda yerlerini aldı.

Vali Hüseyin Avni Coş, yaptığı konuşmada, mavi-lacivertli takımın birlik ve beraberliğini sürdürmesi durumunda Süper Lig'e çıkacağına inandığını söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz da takımın bu yıl sağlanan birliği sürdürmesi gerektiğini kaydetti.

Adana Demirspor Başkanı Mehmet Gökoğlu ise kulübün önünde bir kongre süreci olduğunu belirterek, ''Benim olmam veya olmamam fark etmez. Umarım bu süreç Adana Demirspor için hayırlı olur. Hakkınızı helal edin'' dedi.

Konuşmaların ardından futbolcu, teknik heyet ve yöneticiler havai fişek eşliğinde kazandıkları kupayı havaya kaldırdı. Teknik Direktör Ercan Albay ve futbolcular mutluluklarını taraftarlarla paylaştı.
Kutlama töreni Haluk Levent'in verdiği konserle devam etti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER