DİĞER HABERLER

Abdullah Yavuz Balkan Şampiyonu oldu

Denizli Belediyespor’lu atlet Abdullah Yavuz Ertekin, Masterler koşusunda, Balkan Şampiyonu oldu.

Abdullah Yavuz Balkan Şampiyonu oldu

Abdullah Yavuz Ertekin, Denizli Belediyespor adına yarıştığı 21. Balkan Masterler yarışmasında birincilik kürsüsüne çıktı ve Altın Madalyanı kazanan isim oldu.

 
Sırbistan'da yapılan yarışmalara 35-49 yaş kategorisinde katılan ve 8 bin metre koşan Ertekin, elde ettiği başarı ile Denizli'nin gururu oldu. Denizli Belediyespor Atletizm Şube Başkanı Süleyman Kaya, Ertekin'in katıldığı her yarışta kürsüye çıktığını vurgulayarak, kendisiyle gurur duyduklarını açıkladı.

Kaya, "Sayın Ertekin, atletizmde adeta marka oldu. Onunla ne kadar övünsek az. Denizli Belediyespor'un ve Denizli'yi adını her yerde baraşı ile temsil ediyor. Denizli Belediyespor da atletizmde ekol olmuş ve Türkiye'ye den sonra yurt dışında da adını başarı ile duyurmuştur. Sporcularımızın hepsiyle gurur duyuyoruz. Başarıda emeği geçen antrenörlerimizi, bize desteklerini esirgemeyen Belediyespor Başkanı Tanju Beştaş'a ve onursal Başkanımız olan Belediye Başkanımız Osman Zolan'a çok teşekkür ederim' dedi.

Denizli Belediyespor Atletizm Atrenörü Bülent Şenkibar, Ertekin'in daha once aynı yarışlarda Balkan ikinciliği ve üçüncülüğü elde ettiğini hatırlatarak, Ertekin'in hayali olan birincilik kürsüsüne Sırbistan'da çıktığını söyledi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER