SÜPER LİG

Abdullah Avcı ile Adem Büyük arasında gerilim!

Medipol Başakşehir ile Yeni Malatyaspor arasındaki maçta Abdullah Avcı ile Adem Büyük arasında tartışma çıktı.

Abdullah Avcı ile Adem Büyük arasında gerilim!

Spor Toto Süper Lig 7. haftasında Medipol Başakşehir ile Yeni Malatyaspor karşı karşıya geldi. Maçta Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı ile Yeni Malatyasporlu Adem Büyük arasında tartışma yaşandı.

Karşılaşmada ilk yarı bitiminde Medipol Başakşehir teknik direktörü Abdullah Avcı ile Evkur Yeni Malatyasporlu oyuncu Adem Büyük arasında tartışma yaşandı.

Sebebi bilinmeyen tartışmanın ardından iki takım futbolcuları ve teknik heyetin araya girmesiyle tansiyon düşürüldü.

Başakşehir sahasında Yeni Malatyaspor ile berabere kaldı

"ONUN VİCDANINA BIRAKIYORUM"

Abdullah Avcı'nın kendisine vurduğunu söyleyen Adem Büyük, "Bu işlerin içerisinde olmak istemiyorum ama zorla çekiliyorum. Sayın Abdullah Avcı'nın kariyerine saygı duyuyorum ama bir rakip takım oyuncusuna, takım kaptanına hiçbir şekilde kimse vuramaz. Bu yaptığını onun vicdanına bırakıyorum. Soyunma odasına giderken Abdullah Avcı, bana bir şeyler söyledi. Ben de ona karşılık olarak bir şeyler söyledim. Sonra haddini aşarak ileri gitti." dedi.

Kendisinin Avcı'nın öğrencisi olmadığını ifade eden Büyük, "Kimsenin kimseye vurmaya hakkı yok. Ayrıca ben onun oyuncusu da değilim. Kenarda sürekli terbiyesizlik yapıyorlar diye bizi şikayet etti. Ancak asıl terbiyesizlik yapan kendisi. Tanıdığım muhabbetim olan bir adamdı, bu hareket ona yakışmadı. İttirme değil, sırtıma vurdu" ifadelerini kullandı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER