FENERBAHÇE

Abdoulaye Ba Fenerbahçe'nin yenilerine laf çarptı

Alanyaspor'un yeni transfer olan Senegalli stoper Abdoulaye Ba, eski takımı Fenerbahçe'nin stoperlerini kendisinden daha yetersiz buldu.

Abdoulaye Ba Fenerbahçe'nin yenilerine laf çarptı

Geçtiğimiz sezonu Fenerbahçe'de kiralık geçiren ve bu sezon Alanyaspor'a transfer olan Senegalli stoper Abdoulaye Ba, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Lig TV'ye konuşan Ba, ''Geçen sene Fenerbahçe'de olduğum süreçte orada oynayan oyuncular benden iyi değildi. Ben ayrıldıktan sonra da benim yerime benden iyi stoperler alınmadı. Bunu net bir şekilde söyleyebilirim.'' ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'de 50 lira bereketi

Fenerbahçe'ye karşı oynamanın farklı bir duygu olacağını belirten Ba, ''Fenerbahçe'ye karşı oynamak farklı bir duygu olacak. Ben Fenerbahçe formasını giyerken, o duygunun gerçekten paha biçilemez olduğunu düşünüyordum. Fenerbahçe'ye gerçekten gönül vermiş insanları tribünde görmek, onların size sevgisini göstermesi paha biçilemez. Ama biz futbolda, profesyonel olarak bu işin dinamolarıyız. Sahaya çıktığımız zaman beynimizi ya da kalbimizi seçmek zorundayız. Rakipse eğer beynimizi kullanmalıyız. Hedefim Alanyaspor için başarı sağlamak olacaktır" şeklinde konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER