1.LİG

9 yeni transferi maça çıkaramıyor!

PTT 1'inci Lig'de ikinci yarının ilk maçında yarın evinde Adana Demirspor'la karşılaşacak Karşıyaka, futbolculara lisans çıkaramadı.

9 yeni transferi maça çıkaramıyor!

PTT 1'inci Lig'de ikinci yarının ilk maçında yarın evinde Adana Demirspor'la karşılaşacak Karşıyaka, eski futbolcu ve teknik adamlara olan borçlardan kaynaklanan transfer yasağını kaldıramadığı için ara transferde anlaştığı futbolculara lisans çıkaramadı.

Devre arasında 11 oyuncuyla yollarını ayırıp, 9 yeni isimle el sıkışan Karşıyaka, yasağı aşamadığı için yarın sahaya altyapı ağırlıklı bir kadroyla çıkacak. Başta eski teknik direktörlerden Cihat Arslan olmak üzere Ayhan Akman ve eski futbolculardan Okan Öztürk ile Murat Ocak'a olan toplam 945 bin TL'lik borcu yatıramadı. Transfer yasağını önümüzdeki hafta kaldırıp yenilere lisans çıkaracaklarını belirten Futbol Şube Yöneticisi Korhan Yetiş, "Son dakikaya kadar uğraştık ancak sonuç alamadık. Kupadaki Galatasaray maçlarında oynayan futbolcularımızla mücadele edeceğiz. Yeni transferler gelecek hafta Şanlıurfaspor deplasmanında forma giyecek. Bu ilk kez başımıza gelmiyor. Bu takıma güveniyoruz" dedi.

Liselilerin tartakladığı hakem maçı tatil etti

Mustafa Aşan, Kvesic, Youssef, Efe Halil Özarslan, Ömer Kandemir, Şahin Aygüneş, Can Erdem, İbrahim Kaş ve Kovalchuk'la anlaşan Karşıyaka'da Amisulashvili, Fall, Deniz, Engin, Serkan, Duric, Aghayev, Mehmet Akgün, Mehmet Eren, İbricic ve Tugay'la yollar ayrılmıştı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER