DİĞER HABERLER

25 ülkeden binlerce sporcu su sporları festivalinde buluştu

Maltepe Orhangazi Şehir Parkı’nda 25 ülkeden 2 bin 500’ü aşkın sporcunun katılımıyla düzenlenen İstanbul Uluslararası Su Sporları Festivali, renkli görüntülere sahne oldu.

25 ülkeden binlerce sporcu su sporları festivalinde buluştu - Sayfa 1

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Spor İstanbul’un, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve ilgili 6 federasyonla işbirliği içerisinde bu yıl 4. kez düzenlediği Uluslararası Su Sporları Festivali, 9 Eylül Pazar günü Maltepe Orhangazi Şehir Parkı’nda son buldu.

25 ülkeden binlerce sporcu su sporları festivalinde buluştu - Sayfa 2

2 BİN 500 SPORCU KATILDI “Suya, Spora Dokun!” sloganıyla 8 Eylül Cumartesi günü başlayan 40 bin metrekarelik bir alan üzerinde gerçekleşen festivale Rusya, İspanya, Arjantin, Almanya ve İngiltere gibi 25 ülkeden 130’u yabancı olmak üzere 2500 sporcu katıldı.

25 ülkeden binlerce sporcu su sporları festivalinde buluştu - Sayfa 3

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz ile birlikte İstanbul Su Sporları Festivali’ni ziyaret etti.

25 ülkeden binlerce sporcu su sporları festivalinde buluştu - Sayfa 4

FLYBOARD İLE HAVADA TÜRK BAYRAĞI VE İBB BAYRAĞI AÇILDI Maltepe Orhangazi Şehir Parkı’ndaki yarışmaları izleyen ve etkinlik alanını gezen Bakan Kasapoğlu ve Başkan Uysal, su topu şampiyonasını takip ederken jetski ve offshore yarışlarının startını verdi.