2010'un kısa bir özeti!
Biraz fıfa'nın ve france football'un verdiği ballon d'or ödülüne nazire yapan 2010 ballon d'oh ödülleri, geride bıraktığımız yılın kötülerini, utanılması anlarını ve haksızlıklarını dile getiriyor.
Biraz FIFA'nın ve France Football'un verdiği Ballon d'Or ödülüne nazire yapan 2010 Ballon d'Oh ödülleri, geride bıraktığımız yılın kötülerini, utanılması anlarını ve haksızlıklarını dile getiriyor.
En Kötü Karar Ödülü Adam Johnson (İngiltere'nin Dünya Kupası kadrosuna alınmaması) Inter'in Şampiyonlar Ligi'ni ve İtalya Kupası'nı kazanmasını sağlayan golleri atan Arjantinli golcü Diego Milito da bu ödülün önemli adaylarından. FIFA Ballon d'Or ödülünün favorilerinden olması beklenirken listeye bile girememiş olması... İlginç.
En iyi küçümseme Wayne Bridge (Manchester City) Tüm dünyanın merak ettiği ama gerçekleşmeyen el sıkışma yılın en kötü el sıkışma ödülünü de aldı br yandan. Milyonlarca kişi daha önce hiç bir futbol maçını iki kişinin en sıkışıp sıkışmayacağı için izlememişti. O da sıkmadı zaten. Öte yandan Terry bir an afallamadı desek yalan olur..
En kötü arkadaş John Terry (Chelsea) Herhalde buna pek açıklama yapmak gerekmez!