GALATASARAY

1.1 milyar liralık Beşiktaş Galatasaray derbisi

Beşiktaş ve Galatasaray, Süper Lig'deki geleceklerini belirleyecek derbiye çıkıyor. Şampiyonluk yarışından uzak kalmama adına Süper Lig'in kadro değeri en yüksek iki takımı kapışacak. Galip gelen geleceğe umutla bakacak, yenilen krize girecek. Beraberlik iki takımı da mutlu etmeyecek.

1.1 milyar liralık Beşiktaş Galatasaray derbisi

2018'in son derbisinde sahne Beşiktaş ile Galatasaray'ın. Açıklama polemiği ile gerilimi artan dev mücadele Vodafone Park'ta oynanacak, 20.00'de başlayacak. İki takımın ligdeki pozisyonu açısından kritik bir derbi olacak.

Beşiktaş ve Galatasaray, dün kaybeden Başakşehir ile arayı kapatıp bir anlamda şampiyonluk yarışını kızıştırmak için sahaya çıkacak. Yenilgi hatta puan kaybı, iki büyük takımın işini iyice zorlaştıracak.

Süper Lig'in kadro değeri en yüksek iki takımının kapışmasında toplam değer 187.5 milyon Euro yani 1.1 milyar TL. Transfermarkt'ın verilerine göre kadroların en değerli ismi 15 milyon Euro'luk Galatasaraylı Badou Ndiaye.

Ndiaye, cezalı olduğu için sahaya çıkacak isimler arasında 13 milyon Euro'luk Beşiktaşlı Adem Ljajic en değerli futbolcu. Bugün forma giyemeyecek oyuncuların toplam piyasa değeri ise tam 62.5 milyon Euro…

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER