FUTBOL

Rıdvan Dilmen’den Başakşehir-Galatasaray maçı yorumu

NTV'de yayınlanan "Yüzde 100 Futbol" programında yorumculuk yapan Rıdvan Dilmen, Medipol Başakşehir-Galatasaray maçında yaşananları değerlendirirken sarı kırmızılı ekibin kazandığı penaltı pozisyonu hakkında "Ararsan bulursun penaltısı" ifadelerini kullandı

Rıdvan Dilmen’den Başakşehir-Galatasaray maçı yorumu - Sayfa 1

Süper Lig'in 16. haftasında oynanan Medipol Başakşehir-Galatasaray maçının ilk yarısını yorumlayan Rıdvan Dilmen, sarı kırmızılı ekibin penaltı pozisyonunu değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen’den Başakşehir-Galatasaray maçı yorumu - Sayfa 2

Ev sahibi Başakşehir karşılaşmanın 18. dakikasında İrfan Can Kahveci'nin golüyle 1-0 öne geçerken, Galatasaray ise 30. dakikada kazanılan penaltıyı Eren Derdiyok'un gole çevirmesiyle 1-1'lik beraberliği sağladı.Ev sahibi Başakşehir karşılaşmanın 18. dakikasında İrfan Can Kahveci'nin golüyle 1-0 öne geçerken, Galatasaray ise 30. dakikada kazanılan penaltıyı Eren Derdiyok'un gole çevirmesiyle 1-1'lik beraberliği sağladı.

Rıdvan Dilmen’den Başakşehir-Galatasaray maçı yorumu - Sayfa 3

İşte Rıdvan Dilmen'in ilk yarı değerlendirmeleri...

Rıdvan Dilmen’den Başakşehir-Galatasaray maçı yorumu - Sayfa 4

"Heyecanlı bir maç. Başakşehir'in attığı gol hazırlanış bakımından çok güzel. Galatasaray geçen seneki Fenerbahçe maçını baz almış. Önde baskılı oynamıştı Fenerbahçe ve kazanmıştı. Galatasaray da TT Arena'da oynarcasına baskılı başladı. Bunun için fizik gücünüz iyi olacak. Buradan çıkarsa etkili olacak bir takımla oynuyorsunuz. Ki oldular da birkaç pozisyonda"