FUTBOL

Rıdvan Dilmen'den Cocu ve Comolli'ye sert sözler

Rıdvan Dilmen, NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında Fenerbahçe'nin Medipol Başakşehir ile 0-0 berabere kaldığı karşılaşmayı değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen'den Cocu ve Comolli'ye sert sözler - Sayfa 2

VAR'A HAZIR DEĞİLİZ... Teknik olarak VAR'a hazır değiliz. Bir sıkıntı var. Fenerbahçe - Başakşehir maçında verilmeyen golde VAR izlemesi yapılamaması skandaldır. Bu bir skandaldır. Bekle, bekleseydi 2-3 dakika sonra geldi. Diyeceksin ki 'Bekle', birkaç dakika bekleyeceksin. VAR molası verebilirsin.

Rıdvan Dilmen'den Cocu ve Comolli'ye sert sözler - Sayfa 3

BU TEKNOLOJİYLE SKANDALDIR Dün bir penaltyı VAR iptal etti. Dün o an bozuk olsa ne yapacaktık? Ne diyecekti Cüneyt Çakır? Gerekirse VAR'a bir mola versinler. Ama şu da var, hakemlerimiz de o kadar dağıldı ki... Geçen sene Fenerbahçe bir gol attı, yardımcı gördü, nasıl gördü diye hakaret ettiler. Böyle bir futbol ortamında bu teknolojiyle tamamen skandaldır bu (Başakşehir'in iptal olan golü)

Rıdvan Dilmen'den Cocu ve Comolli'ye sert sözler - Sayfa 4

DEMEK Kİ OFSAYT, EKRANA VERMEDİLER VAR geldikten sonra da ekranlara vermediler. Demeki ki ofsayt değil. Mesela Isla'nın pozisyonu. VAR olsa kırmızı olacaktı belki de... Bozulduysa 3 dakika durun, ısınsın oyuncular. Başakşehir 2 puanla şampiyonluğu kaçırırsa ne olacak?