SPOR MEDYASI

Ersin Düzen UEFA'ya ateş püskürdü! Yazıklar olsun!

Almanya ile Türkiye arasında gerçekleşen EURO 2024'e ev sahipliği rekabeti sonrasında UEFA'nın Almanya'yı seçmesi üzerine Vatan Gazetesi yazarı Ersin Düzen bugünkü köşesinde UEFA'nın verdiği karara ateş püskürdü.

Ersin Düzen UEFA'ya ateş püskürdü! Yazıklar olsun! - Sayfa 1

Almanya ile Türkiye arasında gerçekleşen EURO 2024'e ev sahipliği rekabeti sonrasında UEFA'nın Almanya'yı seçmesi üzerine Vatan Gazetesi yazarı Ersin Düzen bugün yazdığı köşe yazısında UEFA'nın verdiği karara ateş püskürdü. İşte Ersin Düzen'in yazısı:

Ersin Düzen UEFA'ya ateş püskürdü! Yazıklar olsun! - Sayfa 2

Nyon’daki sunum esnasında hem TFF Başkanı Demirören hem de takım arkadaşları muazzam bir performans ortaya koydular. Salondan çıktığımızda ‘Kesin alırız’ diye düşünüyorduk. Çünkü UEFA’nın talep ettiği tüm şartlar karşılığını bulmuştu. Ancak UEFA kararını çoktan vermiş. 12'ye 4'lük sonuç, nasıl bir oyun oynandığının da kanıtıdır, skandaldır...

Ersin Düzen UEFA'ya ateş püskürdü! Yazıklar olsun! - Sayfa 3

Almanya'nın tanıtım filmi 2024 finali ile başlıyordu. Meğer UEFA filmi kurgulamış, Almanlar da çekmiş. İşin özeti, Türkiye 4. kez adaylığında tüm sorumluluklarını yerine getirmesine ve şartlarını mükemmel seviyeye çıkartıp sunmasına rağmen bu şampiyonayı alamadı.

Ersin Düzen UEFA'ya ateş püskürdü! Yazıklar olsun! - Sayfa 4

TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve 5 takım arkadaşı muazzam performans ortaya koydular. Başkan Demirören, devletimizin garantilerini, stat, altyapı, UEFA’nın gelir ve tasarrufuna 100 milyon Euro’luk katkı sağlanacak olmasını çok net anlattı. Ülkemizdeki 4 milyona yakın mültecinin, ‘EURO 2024 Gönüllüler Projesi’nde yer alacağını ifade etti.