FENERBAHÇE

Fenerbahçe'de Comolli için karar verildi! Gidiyor mu kalıyor mu?

Teknik direktörlük görevi için Ersun Yanal'la 1,5 yıllık anlaşmaya varan Fenerbahçe, Fransız sportif direktör Damien Comolli için de kararını verdi.

Fenerbahçe'de Comolli için karar verildi! Gidiyor mu kalıyor mu?

Phillip Cocu'nun görevden ayrılmasının ardından Erwin Koeman'ı geçici olarak takımın başına getiren ancak kötü gidişatı engelleyemeyen Fenerbahçe'de yönetim, teknik direktörlük görevine getirmek istediği Ersun Yanal ile sözleşme detaylarını görüştü.

Sarı lacivertli taraftarların ısrarla takımın başında görmek istediği Ersun Yanal İstanbul'a gelerek dün akşam saatlerinde başkan Ali Koç ve yöneticilerle bir yalıda başbaşa görüştü.

VOLKAN BALLI DA GELİYOR

Fenerbahçe yönetimi, teknik direktörlük görevine Ersun Yanal'ı getirmeyi planlarken, bunun yanı sıra idari menajerlik görevini de Volkan Ballı'ya emanet etmek istiyor.

Ersun Yanal'ın ilk transfer hamlesi! O ismi istiyor

Hürriyet'in haberine göre, sportif direktör Damien Comolli'nin görevine devam etmesi konusunda fikir birliğine varılırken, Fransız futbol adamının ara transfer döneminde hem satılması gereken futbolculara kulüp arayacağı, hem de Ersun Yanal'ın istediği futbolcuları Fenerbahçe'ye kazandırmak için çaba göstereceği kaydedildi.

Yorumlar