FENERBAHÇE

Ersun Yanal'ın ilk transfer hamlesi! O ismi istiyor

Fenerbahçe'de dün akşam Ali Koç'la bir araya gelen ve 1,5 yıl için el sıkışan Ersun Yanal, eski göz ağrısı Emre Belözoğlu'nu takımında görmek istiyor.

Ersun Yanal'ın ilk transfer hamlesi! O ismi istiyor

Süper Lig'de Ankaragücü karşısında alınan mağlubiyetten sonra Phillip Cocu'nun görevden ayrılmasının ardından Erwin Koeman'ı geçici olarak takımın başına getiren ancak kötü gidişatı engelleyemeyen Fenerbahçe'de yönetim, teknik direktörlük görevine getirmek istediği Ersun Yanal ile sözleşme detaylarını görüştü.

YALIDA GÖRÜŞTÜLER

Sarı lacivertli taraftarların ısrarla takımın başında görmek istediği Ersun Yanal'ın İstanbul'da olduğu ve akşam saatlerinde başkan Ali Koç ve yöneticilerle bir yalıda görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi.

EMRE BELÖZOĞLU'NU İSTİYOR

Dün akşam gerçekleşen görüşmenin detayları belli olmaya başlarken Ersun Yanal'ın Ali Koç'tan ilk isteği eski göz ağrısı Emre Belözoğlu oldu. Gerek başarılı futbolu ve oyun görüşü, gerekse tecrübesiyle takıma liderlik yapabilecek kapasitede olması nedeniyle Ersun Yanal, Emre'yi takımında görmek istiyor. Başakşehir'de ara transfer döneminde teklif yapılması bekleniyor. 6 ay futbol oynadıktan sonra yardımcı hocalık yapması için Emre'ye teklif götürülecek.

VOLKAN BALLI GERİ DÖNÜYOR

Fenerbahçe yönetimi, teknik direktörlük görevine Ersun Yanal'ı getirmeyi planlarken, bunun yanı sıra idari menajerlik görevini de Volkan Ballı'ya emanet etmek istiyor.

Dünya 'Otobüs cezası'nı konuştu! Ali Koç'a olay benzetme

SÖZLEŞME 1,5 YILLIK

Öte yandan Ersun Yanal ile yapılacak anlaşmanın 1.5 yıllık olması bekleniyor. Ersun Yanal'ın Pazartesi günü Kadıköy'de oynanacak Erzurumspor maçında takımının başında sahaya çıkması bekleniyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER