FENERBAHÇE

Dünya 'Otobüs cezası'nı konuştu! Ali Koç'a olay benzetme

Akhisar maçında alınan 3-0'lık yenilgi sonrası Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un futbolculara verdiği otobüs cezası dünya basınında çok konuşuldu.

Dünya 'Otobüs cezası'nı konuştu! Ali Koç'a olay benzetme

Fenerbahçe'nin, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Akhisarspor'a deplasmanda 3-0 yenilmesinin ardından Başkan Ali Koç futbolcuları otobüsle İstanbul'a göndermişti. Fenerbahçe Futbol Takımı 4.5 saat süren yolculuk sonrası Akhisar'dan İstanbul'a gelmişti. Ali Koç'un bu kararı dış basında da kendine yer buldu.

Hatırlanacağı üzere geçen sene Eurolig'de Fenerbahçe ile eşleşen Panathinaikos, sarı-lacivertliler tarafından 3-0'la süpürülünce, takım olarak İstanbul'dan Atina'ya otobüsle dönmek zorunda kalmışlardı.

Fotomaç'ın haberine göre, başta yabancı basketbolcular olmak üzere takımın bir bölümü bu karara isyan etmiş ve kendilerine uçak bileti alanlar olmuştu. Yunan basını, bu olaya atıfta bulunarak Ali Koç için "Türk Dimitris" benzetmesi yaptı.

Ali Koç faturayı kesti! Fenerbahçe'de 11 isim yolcu

Fenerbahçeli futbolcular Slimani ve Benzia'nın ülkesi Cezayir ise olaya farklı bir açıdan yaklaştı. Cezayir medyası, "Slimani ve Benzia'ya Osmanlı usulü ceza" yorumunda bulundu.

Yorumlar