BURSASPOR

Bursaspor Fenerbahçe maçının golleri ve geniş özeti

Spor Toto Süper Lig'in 18. hafta kapanış maçında Fenerbahçe Bursaspor'a konuk oldu ve 1-1 berabere kaldı. Fenerbahçe, bu beraberlikle Süper Lig'de galibiyet hasretine son veremedi.

Bursaspor Fenerbahçe maçının golleri ve geniş özeti

Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısında üst üste yaşadığı yenilgilere ikinci yarı son vermek isteyen Fenerbahçe, Süper Lig'in 18. haftasında kapanış maçında Bursaspor deplasmanında da 'kazanamama' serisini sürdürdü ve Bursaspor ile 1-1 berabere kaldı. 

Deplasmanda Bursaspor karşısında maça oldukça tempolu başlayan Fenerbahçe ilk yarı Soldado'nun golüyle öne geçti. Ara ara yine kaleyi etkili şutlarla zorlayan sarı lacivertliler, son dakikalarda Bursaspor'dan, Aytaç Kara'nın kafa golüyle son dakika şoku yaşadı. 

Fenerbahçe, Bursaspor karşısında aldığı bu beraberlikle Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısına da hayal kırıklığı ile başladı.

BURSASPOR: 1-1 :FENERBAHÇE

VE MAÇ SONA ERDİ! FENERBAHÇE SON DAKİKALARDA YEDİĞİ GOLLE GALİBİYET HASRETİNE SON VEREMEDİ

92. dakika: Cüneyt Çakır kenarda pozisyonu izledi ve golü verdi.

91. dakika: Cüneyt Çakır, VAR uyarısı ile düdüğünü çaldı ve pozisyonu izlemek için kenara hareketlendi.

90. dakika: Diafro Sakho'nun asistiyle Bursaspor'da Aytaç Kara kafa vuruşuyla topu ağlara gönderiyor.  Durum 1-1.

89. dakika: Yusuf Erdoğan'ın sağ kanttan kullandığı duran top sonrasında altı pas içine gelen sert ortayı Sadık Çiftpınar kafa vuruşu ile kornere çeldi.

86. dakika: Fenerbahçe, üst üste Bursaspor atakları karşısında özellikle kendi yarı sahasından çıkmakta ve Soldado çıktıktan sonra özellikle rakip yarı alanda top tutmakta zorlanıyor.

83. dakika: Etkili gelişen Bursaspor atağında sağdan Barış'ın ortasını arka direkte Yusuf tamamladı ancak bu GOL vuruşu yakın direk dibinden auta çıktı.

81. dakika: Cüneyt Çakır, Nabil Dirar ile Aytaç kara arasındaki gerginlik sonrasında sarı kartını önce Nabil Dirar için çıkardı.

80. dakika: Hızlı gelişen Bursaspor atağında Yusuf, savunma arkasında topla buluştu ve Volkan kalesinden ayrıldı. Yusuf Volkan'a rağmen topu kaleye gönderdi ancak son anda Hasan Ali kale önünden topu uzaklaştırdı.

78. dakika: Valbuena, duran top için topun gerisine geldi ve doğrudan kaleye gönderdiği şutunu direk dibinden Muhammed tokatlayarak kornere çeldi.

76. dakika: Fenerbahçe'ye golü kazandıran Roberto Soldado yaşadığı sakatlık nedeniyle değişiklik istedi ve yerini Michael Frey'e bıraktı.

73. dakika: Bursaspor'da duran topu Yusuf Erdoğan kullandı ve altı pas içine gönderdiği ortasını Jailson kafa vuruşu ile uzaklaştırdı.

71. dakika: Fenerbahçe'de Mehmet Topal'ın kazandığı top sonrasında Valbuena'nın pasını Soldado tekte ters kanada çevirmek istedi ancak bu deneme Ertuğrul'da kaldı.

70. dakika: Sol kanattan Yusuf Erdoğan'ın kullandığı serbest vuruş sonrasında penaltı noktası üzerinde oluşan karambolde boşta kalan topu Ertuğrul tamamladı ancak bu deneme üstten aut ile sonuçlandı.

69. dakika: Bursaspor takımı oyuncu değişikliği hakkını kullanıyor. Sahadan çıkan oyuncu Tunay Torun, giren oyuncu Diafra Sakho.

66. dakika: Aurelien Chedjou kafayla topu Fenerbahçe ağlarına göndermek istedi fakat defans topun kaleye gitmesini engelledi.

65. dakika: Yusuf Erdoğan, hakem Cüneyt Çakır'a itirazları sonrasında sarı kart ile cezalandırıldı.

62. dakika: Umut Nayir sol kanattan aldığı pas ile ceza alanına girdi ve kendisine şut açısı aradı ancak Skrtel yerinde müdahalesi ile topu rakibinden çalmayı başardı.

60. dakika: Fenerbahçe'de oyuncu değişikliği...Mehmet Ekici çıkıyor Mathieu Valbuena oyuna dahil oluyor.

57. dakika: Roberto Soldado sarı kart görüyor.

53. dakika: Soldado, Badji ile girdiği ikili mücadele sonrasında hakem Cüneyt Çakır tarafından sözlü olarak uyarıldı ve daha dikkatli olması istendi.

50. dakika: Bursa 'da heyecanlı an. Umut Nayir topu kafayla kaleye göndermek istedi fakat top hedefi bulmadı.

49. dakika:  Sol kanattan Yusuf'un ortasına ön direkte iki rakibinin arasından Umut Nayir iyi yükseldi ve kafa vuruşunu da yaptı ancak bu şut Volkan Demirel'in bakışları altında auta çıktı.

46. dakika: Mehmet Ekici, takımı adına tehlikeli bir pozisyon yakaladı fakat gol ile sonuçlandıramadı.

İkinci yarı başladı

İLK YARININ SON DÜDÜĞÜ ÇALDI. FENERBAHÇE, ROBERTO SOLDADO'NUN GOLÜYLE İLK YARIYI GALİP BİTİRDİ.

45+4. dakika: Bursaspor'da duran topu Tunay kullandı ancak ceza alanı içinde Umut Nayir bu defa Sadık Çiftpınar'a faul yaptı ve duran top sonuçsuz kaldı.

45+3. dakika: Sadık Çiftpınar'ın ceza alanı dışında Umut Nayir'e yaptığı faul sonrasında Bursaspor duran top kullanacak.

45+2. dakika: Bursaspor'da Ertuğrul Erson'un şutu kaleyi bulmuyor

45. dakika: İlk yarının sonuna en az 6 dakika ilave edilecek

42. dakika: Mehmet Ekici'nin ceza alanına gönderdiği ortası isabetli olmadı ve arka direkte Barış, kafa müdahalesi ile topu kalecisine kazandırdı.

40. dakika: Bursaspor'da Ertuğrul Erson'dan sert bir şut geldi ancak top kaleyi bulmadı.

39. dakika: Mehmet Topal sakatlık geçirdi ancak çok kısa sürede kendini toparlayıp oyuna devam etti.

37. dakika: Her iki takımın da topa sahip olma oranları: Bursaspor %49, Fenerbahçe %51.

33. dakika: Ertuğrul Erson'un kaleyi bulan şutunu Fenerbahçeli oyuncular engellemeyi başardı.

30. dakika: Maçtaki ilk sarı kart, Mehmet Ekici'ye ceza alanı dışında yaptığı sert faul sonrasında Barış Yardımcı'ya çıktı.

26. dakika: Bursaspor'da Aytaç Kara vuruşunu yaptı ancak isabet ettiremedi.

24. dakika: Martin Skrtel tedavisini yaptırdı ve tekrar oyuna dahil oldu.

22. dakika: Cüneyt Çakır sağlık görevlilerini sahaya çağırdı. Sakatlık geçiren oyuncu Martin Skrtel

20. dakika: Fenerbahçe, Roberto Soldado ile 0-1 öne geçti.

16. dakika: Tunay Torun'un köşe vuruşu sonrası kaleye gelen topu Volkan Demirel uzaklaştırdı.

14. dakika: Mehmet Ekici sahanın sol köşe gönderinden korner atışı kullanacak.

11. dakika: Maçın hakemi Cüneyt Çakır, Fenerbahçe takımı lehine köşe atışı kararı verdi.

10. dakika: Tedavisi yapılan Aytaç Kara yeniden oyuna dahil oldu

9. dakika: Bursaspor takımı kurmayları endişeli; sakatlık geçiren oyuncuları Aytaç Kara için gelecek haberi bekliyor.

6. dakika: Umut Meraş'ın sol kanatta uzun taç atışını Umut Nayir indirdi ancak Fenerbahçe savunması ceza alanı içinden bu pası uzaklaştırmayı başardı.

4. dakika: Ayew'in savunma arkasına koşusuna Mehmet Topal uzun pasla cevap vermek istedi ancak bu pasın şiddeti fazla olunca meşin yuvarlak kaleci Muhammed'te kaldı.

2. dakika: İki takım da karşılaşmaya yoğun tempoda başladı. Bursaspor taraftarında desteğini alarak avantajlı taraf durumunda.

Ve maç başladı

İLK 11'LER

Bursaspor: Muhammed, Barış, Ertuğrul, Chedjou, Umut Meraş, Badji, Aytaç, Tunay, Saivet, Latovlevici, Umut Nayir.

Fenerbahçe: Volkan, Isla, Skrtel, Sadık, Hasan Ali, Jailson, Mehmet Topal, Mehmet Ekici, Dirar, Ayew, Soldado.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER