FENERBAHÇE

Fenerbahçe'de kimse mutlu değil ama Cocu istifa etmiyor!

Fenerbahçe'de teknik direktör Cocu, Spartak Trnava maçı öncesinde basın toplantısında konuştu. Takımda kimsenin mutlu olmadığını ama istifa etmeyeceğini net şekilde açıkladı.

Fenerbahçe'de kimse mutlu değil ama Cocu istifa etmiyor!

Fenerbahçe'de teknik direktör Cocu, istifa iddialarının doğru olmadığını belirterek, içinde bulundukları durumdan çıkmak için takım halinde çok çalışacaklarını belirtti.

O AKŞAM HAYAL KIRIKLIĞI YAŞADIM... Trnava maçını kazanmayı planladıklarını söyleyen Hollandalı hoca, "Zagreb karşısından istediğimizi alamadık, Trnava'yı yenmek istiyoruz. Kendi sahamızda oynadığımız son Beşiktaş maçında iyi durumdayık, bu enerjimizi Trnava ve sonraki Başakşehir maçında da sürdürmek istiyoruz. Enerjik bir takıma karşı oynayacağız ve bizim de kalitemizi göstermek istiyoruz, ayağa kalkmalıyız" dedi.

Fenerbahçe için bomba iddia: 6 futbolcu boykot ediyor

KİMSE MUTLU DEĞİL... Takımı nasıl toparlayacağı sorulan Cocu, "Ayağa kalkacağız, herkes elinden gayreti gösteriyor, kimse bu durumdan memnun değil, mutlu değil. Kulüp de mutlu değil, taraftar da mutlu değil. Çok kötü bir durumdan geçiyoruz ve özellikle zor anlarda takım olarak bu işin içerisinden çıkacağız. Bu değişimi hep birlikte yapacağız ve sadece saha içerisinde değil saha dışında da bir değişimden geçiyoruz. Bu değişim olurken, doğal değişim de olacak. Ligdeki pozisyonumuzdan hiç kimse mutlu değil ve bu durumdan çıkmak için bir şeyler yaptığımızı göstermek zorundayız. Trnava maçı bizim için son derece kritik, birlikte oynayan, mücadele eden bir takıma karşı mücadele edeceğiz ve hem bu maçta hem de pazar günkü maçta bu değişimi olumlu bir şekilde gerçekleştirmek istiyoruz." cevabını verdi.

"İSTİFA ETTİĞİM DOĞRU DEĞİL"... Cocu, istifa haberlerinin doğru olup olmadığı şeklinde kendisine yöneltilen soruyu, "Doğru değil! Comolli ile konuştuk. Bu konuda söyleyeceğim bir şey yok. Comolli ile bu yolculuğa beraber çıktık, herkes bu durumdan rahatsız. Kendi aramızda çok konuşuyoruz ama istifaya yönelik bir görüşme olmadı" şeklinde cevapladı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER