BEŞİKTAŞ

Fenerbahçe Beşiktaş derbisi öncesi üç yıldız kadrodan çıkarıldı

Kadıköy'de Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanacak derbi maç öncesi Fenerbahçe'den iki, Beşiktaş'tan ise bir yıldız kadrodan çıkarıldı. Üç yıldız da takımlarının Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi için kamp yaptığı tesisleri terk etti.

Fenerbahçe Beşiktaş derbisi öncesi üç yıldız kadrodan çıkarıldı

Spor Toto Süper Lig’de 6. haftanın en önemli maçında Fenerbahçe, sahasında Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. İki takımın da mutlak galibiyet parolası ile çıkacağı maçta Fenerbahçe ve Beşiktaş, yıldız futbolcularını kullanamayacak. Fenerbahçe’den iki, Beşiktaş’tan ise bir yıldız, maç kadrosundan çıkarıldığı için derbide görev yapamayacak.

 Fenerbahçe’de Dinamo Zagreb maçının son taktik antrenmanında sakatlanan Martin Skrtel, tam olarak iyileşmediği için Beşiktaş maçı kadrosundan çıkarıldı. Kadroda yer almadığı içinkampı terk eden Martin Skrtel ile birlikte Phillip Cocu tarafından kadroya alınmayan Roberto Soldado da tesislerden ayrıldı. Sakat Martin Skrtel ile birlikte Roberto Soldado da Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde takımındaki yerini alamayacak.

Martin Skrtel’in yerine Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde savunmanın ortasında Roman Neustadter ile birlikte Diego Reyes’in oynaması bekleniyor. İkili, Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi’nde Dinamo Zagreb ile oynadığı maçta da birlikte görev almışlardı.

BEŞİKTAŞ’TA ADRIANO KADRODAN ÇIKARILDI : Fenerbahçe ile deplasmanda kritik bir maça çıkacak Beşiktaş’ta da sakatlığı süren Adriano, karşılaşmada oynayamayacak. Takımdaki yerini alıp alamayacağı merak konusu olan Adriano, iyileşemediği için Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş tarafından Fenerbahçe maçı kadrosundan çıkarıldı. Fenerbahçe derbisinde Beşiktaş’ın sol bekinde Caner Erkin’in görev alması bekleniyor.

Adriano ile birlikte kırmızı kart cezalısı olan Gary Medel de Fenerbahçe derbisinde takımdaki yerini alamayacak.

Kadroya alınmayan Soldado'dan derbi mesajı

Yorumlar
TREND HABERLER