Olympiakos hocasını Şenol Güneş yüzünden kovdu

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Olympiakos maçına gözlemci gönderirken rakip hoca hiçbir şey yapmayınca Olmypiakos Başkanı biletini kesti.

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi son 16 turundaki rakibi Olympiakos'ta kaos devam ediyor.

PAOK'a deplasmanda 2-0 mağlup olan kırmızı beyazlılarda yönetim, şok bir hamleyle Teknik Direktör Paolo Bento'nun görevine son verdi. Portekizli teknik adamın kovulma nedeninin ise Şenol Güneş olduğu ortaya çıktı. Nasıl mı? Siyah beyazlıların Teknik Direktörü Şenol Güneş Yunan ekibinin analiz edilmesi için antrenörleri Şeref Çiçek ve Miguel Peiro'yu görevlendirdi. Çiçek ve Peiro, PAOK-Olympiakos karşılaşmasını tribünden izledi ve tecrübeli teknik adama raporu sundu.

Büyük sürpriz! Caner Erkin maç kadrosunda

MARİNAKİS KÜPLERE BİNDİ

Buna karşın Olympiakos Teknik Direktörü Paulo Bento, hiçbir yardımcısını Beşiktaş-Çaykur Rizesporkarşılaşmasına göndermedi. Yunan ekibinde Başkan Vaggelis Marinakis ve yöneticiler, Portekizli teknik adamın bu davranışı sonrası adeta küplere bindi. "Bento'nun artık işine saygısı kalmamış... Rakibi incelemeye gerek duymuyor. Bu kadar olmaz" diyen yönetim, karşılaşmaya 3 gün kala hocasını kovdu. Yerise ise U20 takımını çalıştıran Vasilis Vouzas gerilirdi.

Günün Önemli Haberleri