Fenerbahçe’nin borcu açıklandı

Fenerbahçe’nin Divan Kurulu Toplantısı’nda sarı-lacivertli kulübün borcu açıklandı. Fenerbahçe’nin toplam borcu 300 milyon 47 bin 719 TL olarak belirtildi.

 Divan kurulu toplantısında Denetim Kurulu Üyesi İlhan Aydoğdu, 1 Ocak-30 Eylül arasında gerçekleşen denetim kurulu raporunu okudu.
 
Aydoğdu, Fenerbahçe’nin toplam borcunu 300 milyon 47 bin 719 TL olarak açıkladı. 30 milyon 58 bin 952 TL mevcut alacağı bulunan Fenerbahçe’nin toplam borç-alacak farkı ise 269 milyon 988 767 TL olarak açıklandı.

Fenerbahçe'den sürpriz Caner Erkin açıklaması

Fenerbahçe Üniversitesi’ne İlk bağış Vefa Küçük’ten
 
Fenerbahçe Üniversitesi’nin Ataşehir’te yapılması planlanan kampüs inşaatı için divan kurulunda bağış çağrısı yapıldı. İlk bağışı, çağrıyı yapan Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük gerçekleştirdi. 
 
Fenerbahçe Üniversitesi’nin yapılması planlanan Ataşehir kampüsü için divan kurulu toplantısında bağış çağrısı yapıldı. Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, yaptığı konuşmada, üniversitede yapılması planlanan 6 amfinin her birinin maliyetinin 600 bin TL olduğunu belirtti.
Bu amfileri yaptıranlara isimlerinin verileceğini de açıklayan Küçük, “Ben daha önce de bazı bağışlarda bulunmuştum. Bunlar benim ve eşimin adına yapılmış bağışlardı. Şimdi bu üniversitede bağışlarla bu amfilerin yapılması gerekiyor. Ben de ilk adımı atıyorum ve 600 bin TL maliyeti olan amfilerden 1 milyon 200 bin TL’ye 2 adet amfinin yapılması için bağışta bulunuyorum. Bu amfilerin birisini kızım, diğerini de oğlumun adına yaptırmak istiyorum” ifadelerini kullandı. Küçük’ün bu açıklamalarının ardından üyeler, Vefa Küçük’ü uzun süre alkışladı
Günün Önemli Haberleri