Fatih Terim'den çarpıcı sözler 'Herkes kendi maçlarını bıraktı bizi konuşuyor'

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Akhisarspor ile karşılaşacak Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim ve Selçuk İnan açıklamalarda bulundu.

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Akhisarspor ile yarın karşılaşacak Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim ve Selçuk İnan açıklamalarda bulundu.
 
"Kupa maçına konsantre etmeye çalışıyoruz"

"Öncelikle meslektaşıma geçmiş olsun diyorum. Söylediği gibi Akhisar ligimize renk kattı. Biz pazar gününe konsantre olan oyuncularımızı kupa maçına konsantre etmeye çalışıyoruz. En çok kazanan takımız. Umarım yarın bir yenisini daha ekleriz"
 
"İnşallah bu hafta kupa haftası olur"

"Türkiye Kupası'na önem veriyoruz. İnşallah bu hafta kupa haftası olur. Tam da haftası diye düşünüyorum. İnşallah yarın burada kupayı alan Galatasaray olur. Bu bir final maçıdır. O ciddiyette olacağımızı söyleyebilirim"
 
"Herkes kendi maçlarını bıraktı bizim maçları konuşuyor"

"Enteresan bir süreç yaşıyoruz. Galatasaray şu an öyle bir konumdaki yarışta olan, olmayan ilgili, ilgisiz takımların başkanlarından, teknik direktörlerine herkes kendi maçlarını bıraktı bizim maçları konuşuyor. Türkiye'dir Galatasaray sözünün gerçek olduğunu görüyoruz bu şekilde. Organize bir amatörlük görüyorum. Bu bizi güldürüyor. Amaç iki kupaysa, bir şekilde bizi kızdırıp konsantremizi bozmaya çalışıyorlarsa, hepsine geçmiş olsun. Galatasaray taraftarına seslenmek istiyorum. Kalan süreçte inancı kaybetmeden, duaları eksik etmeden, Galatasaray'a yakışır bir tutum sergilemelerini istiyorum. Dikkatli ve uyanık olun. Yaşananların farkında olun ama unutmayın"

 Selçuk İnan ise 3 günde oyanyacakları 2 kritik maça dikkat çekerek, "Rakibimizin durumunu biliyoruz, onlara geçmiş olsun diyoruz, umarım seneye yeniden Süper Lig'e yükselirler. İnşallah yarın izleyenlere güzel bir futbol izletiriz. Sadece futbolun konuşulduğu güzel bir maç olur. 3 günde bütün sezon verdiğimiz emeklerin karşılığını alabiliriz. Ama önce Akhisarspor maçını düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

Günün Önemli Haberleri